marți, 19 august 2014

Inox microtexturat

Livrare gratuita si finantare in rate. Online si in showroom-urile SensoDays. Chiuveta Teka Stylo 1B 1D inox microtexturat. Este sistemul de siguranta impotriva inundarii apartamentelor.


Inox microtexturat

Produsul pe care il ravneai. Are forma rotunda, cu o capacitate de absorbtie mai mare decat a celor cu forma patrata sau . Disponibilitate: În Stoc. Rating Mediu: Fără Rating . Optiunile sunt multiple, incepand cu chiuvetele standard cu o cuva . Culoare, inox microtexturat.


Net la un pret avantajos. Cu peste de ani de activitate, Teka este o companie multinationala germana fiind . Pachetul de livrare contine un set de scurgere ½ cu . Comanda online beneficiind de finantare in rate si livrare gratuita . Dimensiuni (mm): Corp 450. Cuvă (l x h) 3x 175. Cele mai noi prețuri pentru microtexturat. B 465x465mm inox microtexturat sau alege din zeci de modele similare.


Inox microtexturat

Descriere produs: Informatii tehnice: Opinii. Buy the Ruvati Stainless Steel Direct. Inox microtexturat - anticalcar. Shop for the Ruvati Stainless Steel Verona Farmhouse Single Basin Gauge Stainless Steel Kitchen Sink with Cutting . Alege o chiuvetă din inox pentru a economisi şi mai multe resurse — acestea sunt realizate în proporţie de până la.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare