vineri, 17 octombrie 2014

Tavi inox pentru carne

Tavi inox pentru carne

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Carlige macelarie, inox , set de bucati, 130xmm, Hendi. Oferte si promotii la Oracle Investment, tag tavi inox pentru carne. Oala inox si masina tocat carne - Echipamente profesionale bucatarie, perfecte pentru delicii culinare de sezon! Cumpara tavi pt carne online pe eMAG.


Gastromarket furnizor echipamente si accesorii horeca va pune la dispozitie o gama variata de tavi inox , cuve . Furnizam diverse modele de tavi din inox pentru prezentarea carnii si semipreparatelor din carne in vitrinele frigorifice. Pot fi cu sau fara gratar de scurgere, . Cuve vaschete inox alimentar cu dimensiuni gastronorm. Cuve inox gastro, Cuve inox gastronomie Pagina:1. Comanda online echipamentele necesare. Descopera intreaga oferta Maxigel pentru Tavi.


Aceasta tava este fabricata din inox , fiind rezistenta si usor de curatat, datorita acestui material. In ea poti gati carne , peste sau legume, deci pot fi abordate . Butucii pentru carne pot fi realizati de diferite dimensiuni. Grosime material: 6 . Tava servire ovala din inox. LINGURA INOX PENTRU MASA CARINA 80lei. Cutit inox pentru carne.


Tavi inox pentru carne

Aceste tavi au fost concepute in special pentru persoanele care deshidrateaza carne sau alte alimente, care necesita o curatire si dezinfectie temeinica a tavilor. Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta. Adaugă în coş Vezi detalii . Această caracteristică garantează o stabilitate . Masa inox procesare carne cu blaturi din polietilena si polita inferioara. Dulap inox suspendat cu usi glisante, polita intermediara si suport tavi GN.


Set format din trei tavi din inox ideale pentru a gati diferite preparate la cuptor, sunt utile in orice bucatarie. Tavi - Cuve GNExista produse. Cu ajutorul lor puteti pregati mancaruri cu carne , . Comercializam o gama larga de tavi GN din inox sau policarbonat si capace . Profita de ofertele promotionale pentru dulapuri calde din inox oferite de Topk. Carucioare servireCarucioare tavi.


Utilizare : la gratar in curte , glill , la servit carne si salate. Accesorii si echipamente HoReCa - bucatarii profesionale restaurante, catering, spitale. KONCIS Tavă cu grătar, inox 4lei. Preţ per : undefined - undefined în limita stocului disponibil.


Excalibur deshidrator cu tavi si timer complet din inox Twilight Black. Dus spalare , rastel inox pt. Rational tepus cu senzor temperatura carne complet inox geamuri . Aparat pentru batut carne. Va oferim o gama larga de Utilaje si Echipamente HORECA la cel mai bun raport pret - calitate Oradea.


Tavi inox pentru carne

Monobloc cu finisaj lucios, oferim o gama completa de ustensile pentru gatit. Livrare rapida, preturi . There are items in your cart. Total products (tax incl. ) Total shipping (tax incl.) To be determined.


Disponibile pe inox -sticlă și sticlă de culoare albă. Cu Multicook sau tăvi din fonta care se folosesc în cuptor sau pe suprafețele cu inducție. Plite si tavi din fonta pentru gratare. Batator pentru carne mare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare