duminică, 1 februarie 2015

Rindea electrica stern

Rindea electrica stern

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Rindea Electrica Stern OLX. ZgVUrmăreşte acest film pentru a afla cum să folosesti o rindea electrică. Ai nevoie de o rindea electrica si nu stii cum sa o alegi pe cea mai.


Livrata cu o cheie fixa hexagonala pentru schimbarea cutitelor, care poate fi depozitata in . Acest model de rindea electrica poate fi utilizat la rindeluirea, tesirea si faltuirea lemnului si a materialelor din lemn. Gama variata de produse din care sa alegi. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Materialul care acopera manerul reduce . Latimea maxima de taiere este de 110 . Unealta electrica si accesoriile sale trebuie . Cumpara rindea electrica la cele mai bune preturi. Intra pe site si alege. Set cutite pentru rindea electrica Stern PB840HS, mm. Stern Austria cu reducere si livrare gratuita din stoc.


Rindea electrica stern

Puterea motorului de 820W permite rindeluirea la o adancime de mm. Viteza de rotatie a motorului . O unealta foarte eficienta si utila, ce poate fi utilizata la rindeluirea, tesirea si faltuirea lemnului si a materialelor din lemn. Adancime maxima rindeluire: 3mm. Cutite rindea mm PB82HS Stern. Suprafata de lucru (mm).


Are si un maner usor de manevrat, ceea . Set lame 82mm pt rindea electrica la cel mai bun pret, 2lei. Preturi, poze, descrieri. Sortezi, compari si cumperi cele mai bune oferte . De vânzare rindea electrica parkside aproape noua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare