miercuri, 15 aprilie 2015

Ascutitoare electrica creioane pret

Cumpara ascutitoare electrica online pe eMAG. Descopera promotiile zilei, ai preturi. Ascutitoare electrica dubla Scribant, diverse culori. Cu lama confectionata din . Diverse modele de ascutitori de foarte buna calitate la pret special.


Ai nevoie de o ascutitoare electrica , ieftina si buna, si nu o gasesti? Cele care au o singura lama sunt recomandate pentru a ascuti creioane subtiri. Va oferim o serie de cuttere si ascutitori pentru creioane folositoare artistilor plastici sau. Anunturi ascutitoare creioane - ascutitoare creioane. RON (cu TVA : 12RON).


Pret (exprimat in RON ). Alege din sute de modele din oferta OfficeClass, de la Faber Castell sau Pelikan. Adaugă în lista de favorite. Pentru creioane triunghiulare, clasice, creioane grafit si colorate.


PRET SI STOC LA CERERE! Cod Produs: ACategorii: . Aceasta ascuțitoare funcționează cu baterii și ascute cu ușurința vârfurile creioanelor simple sau triunghiulare, care au intre și. Doar insurubezi ascutioarea pe o sticla de plastic goala si ascuti creioane.


Reziduurile se strang in sticla fara. Oferit de:SC PROFIART SRL. Portokal va ofera o gama variata de creioane , ascutitori si radiere. La Alegopen gasiti o oferta variata de ascutitori: simple sau duble, din metal sau plastic sau. O ascutitoare deosebit de folositoare si ingenios conceputa, cu doua marimi pentru creioane normale si una pentru creioane.


Funcționează cu baterii AA x V sau . Caracteristici produs: - Ascute creion rotun triunghiular, hexagonal. Diametru creion : 6-8mm. Functie de ascutire automata.


Nu suita sa ii pui in penar o ascutitoare electrice asau ascutitoare in. Se alimenteaza cu baterii de 1. O gama de accesorii pentru desen si grafica precum tocuri, penite, ascutitori radiere si multe altele. Ascuțitoare plastic fără container Kum - 100-1.


Completand formularul de mai jos puteti sa va alegeti pretul pe care il doriti pentru acest produs si in momentul in care pretul Papeto. Suport pentru creioane , linere si alte intrumente pentru desen. Set creioane colorate cu ascutitoare buc Producator: Carioca Categoria: Carioci,.


Set creioane colorate Goldline 3. Popularitate Cele mai noi. Creioane colorate 12culori cu guma Staedtler. Aceasta suporta creioane de maxim 8mm Lama este foarte rezistenta si de forma. Stampile,tusuri si tusiere. Aboneaza-te la alerte de pret.


Ascutitoare electrica creioane pret

Sold Out PROMO – Stilouri. Am cumparat de la Real o ascutitoare electrica PAX Cheers- Pencil. Distrugator Dahle BaseC ,9x40mm cross-cut,coli ! Un partener corect și de încredere. Bormașină Electrică Nail Art Design Clasic Zilnic Calitate superioară.


Produsul face parte din categoria Copii si il cumperi la un pret extrem de bun. Ceainice electrice și termice cazane (0). Radiere și ascuțitoare (0). Pixuri, creioane , markere (0).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare