miercuri, 10 iunie 2015

Friteuza tefal ff162131

Friteuza tefal ff162131

Descopera promotiile zilei, ai preturi . Filtra One TEFAL : Sistem exclusiv de filtrare a uleiului pentru un ulei. Datorită tehnologiei Filtra, ori de câte ori gătiţi cu această friteuză , uleiul este filtrat . Comanda online si beneficiaza de livrare gratuita rapida. W, alb la pretul de 217.


Capacitate alimente (Kg) ‎: ‎1. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Functii speciale: bol detasabil, fereastra vizualizare, indicator functionare, reglare temperatura, timer. Carcasa nu se incalzeste: da.


Acum este doar 24lei! Pentru comenzi mai mari de 2de lei transportul este gratuit in Bucuresti. Produsul este in stoc magazin limitat.


Friteuza tefal ff162131

Vă prezentăm Filtra One, o friteuză inteligentă . Acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Nume, SKU, Pret, Cantitate. Kg (oferte - pret de la 23RON). Safe to handle thanks to its cool wall system. Najdete zde skvělé recepty, nádobí a spotřebiče.


Mascara pentru volum Maybelline New York - Total Temptation - 8. Storcatorul de citrice Heinner Citrus. Tefal FF1621One olajsütő FF16olajsütő.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare