joi, 12 noiembrie 2015

Gaini cu oua negre

Găini cu carnea neagră și ouă fără colesterol. Există foarte multe animale de cumoare neagră, însă o specie bizară de găini a atras recent atenția tuturor! Aceste păsări domestice sunt . Vand oua pentru incubator gaini ayam cemani. Animale domestice si pasari Pasari.


Gaini cu oua negre

In cazul in care iti plac lucruri neconventionale ar trebui sa stii ca in Florida exista un crescator de gaini. O gaina neagra costa peste . Salut Prieteni, vă multumesc pentru susținerea acordată, iar eu in schimb vă prezint aceasta rasa rara cea. Aţi auzit de găina care costă mii de euro? Nu face ouă de aur, dar e cu totul şi cu totul neagră.


Unii spun chiar că ciudata pasăre ne poate face. Ouăle produse de găinile din rasa Marans au coaja maronie FOTO. Cele negre au oul cel mai închis la culoare, aproape ca ciocolata, şi până . Exemplarele din aceasta rasa sunt complet negre , fiind folosite. Araucana, gaini care fac oua cu coaja verde. Carnea, inchisa la culoare, este foarte gustoasa, iar ouale sunt sarace in . Cât costă găina cu carnea, sângele și oasele negre.


Eu am cumpărat ouăle din Germania. Majoritatea raselor de găini depun ouă albe sau în nuanţe de brun, dar există şi câteva rase ale căror ouă au culoarea verzuie. Oualele vor fi ambalate. Sunt gaini si cu oua negre si cu oua crem? Rasa de găini Australorp, campioană la ouat- 3de ouă în 3zile.


Picioarele negre au degete. Pui și oua de gaini de Rasa. Păsări de Rasă Scoatem spre vanzare puișori și oua din diferite varietăți de ras. Iasi Iasi Telefon validat. Sunt oua de gaina , normale, dar care, odata scoase din micile bazine naturale, sunt negre , in urma efectului sulfului, relateaza Amusing Planet.


Gaini cu oua negre

Arată ca nişte jucării pufoase, însă - în realitate - sunt nişte găini ! Ouăle sunt bune în tratamentul bolilor Alzheimer și Parkinson. Microferma de gaini matase japoneza vinde: - oua pentru incubat de gaina. Este rasa de găini campioană la ouat- 3de ouă în 3zile. Numele acestei rase a fost dat de denumirea organizației de unde provine rasa . S-a dus sa strângă ouăle din cotețul găinilor însă a avut un șoc: într-un cuib a găsit trei bucați de culoare neagră. Ce pretentii au gainile ouatoare in lunile de iarna ! Găina este o pasăre domestică, iar sub formă sălbatică mai trăiește în prezent în Asia de Sud Est, India, Indonezia și Europa.


Este crescută pentru carne și ouă. De vinzare oua si pui diferite virstre matase japoneza. Preiau comenzi pentru oua de incubat: -matase . Vand pui si oua de gaini brahman negre. Trebuie să observăm că este o găină complet neagră.


Gaini de rasa Targu Jiu. Aşa că este foarte şic. Din mijlocul pâlcurilor de găini roșcate și mâna de surate negre , cele. L-am întrebat câte ouă dau găinile , dar a spus că nu-l interesează. E vreo diferență între ouăle găinilor crescute în regim free range și ouăle găinilor.


Dar gainile negre ce fel de oua fac, rosii sau albe? Când a vrut să strângă ouăle din cuibar, a avut un șoc! Deși sunt foarte rare, găinile de culoare neagră există și pot fi găsite în gospodării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare