miercuri, 30 decembrie 2015

Tavi de inox pentru cuptor

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Potrivit pentru cuptoare , nu pentru contact direct cu sursa de incalzire. KONCIS Tavă cuptor , inox 2lei. Preţ per : undefined - undefined în limita stocului disponibil. Poate fi folosita atat la cuptorul cu gaz, cat si la cel electric.


Tavi de inox pentru cuptor

Intotdeauna ne dorim ceea ce este mai bun pentru afacerea noastra, iar echipamentele cu care lucram. Dimensiuni (Lxlxh): 35x40x8cm. Sprei pentru tavi de copt cu efect antiaderent , 2ml.


Tava inox cu manere 70x50x8cm. Ordonare dupa: implicit crescator, implicit descrescator . Găsi profesionale inox strat tăvi universal abur combi cuptor producători şi furnizori din China aici. Ne sunt în principal angajate în serviciul de en-gros.


Descoperiți catalogul impresionant de cuptoare și alegeți unul care vi se potrivește cel mai. Disponibile pe inox -sticlă și sticlă de culoare albă. Cu Multicook sau tăvi din fonta care se folosesc în cuptor sau pe suprafețele cu inducție. Sorteaza dupa: Relevanta.


Material: inox de cea mai buna calitate. Generator de aburi, panou de control . Cod produs: MAXIMA Combisteamer 5. Set tavi inox tort trei piese 23cm. Suport masiv original din inox pentru cuptoare profesionale FM, model cu glisiere.


Tavi de inox pentru cuptor

Cuptor manual convectie . Distanta intre tavi : mm. Motor cu sensuri de rotatie Realizat din inox AISI 304. Gratar Teppanyaki ELECTROLUX E9KL 47. La Maxigel vei gasi orice.


Accesorii si produse compatibile. Bloc de sare Himalaya cu suport inox ELECTROLUX E2SLT. Suport cuptor fara ghidaje pentru tavi , dimensiune (Lxlxhmm): 850x840x900. O serie de tăvi gourmet pentru cuptor Miele destinate frigerii, gratinării,. Mi-am cumparat un cuptor electric.


Tavi gastronorm ideale pentru orice bucatarie. Gastromarket furnizor echipamente si accesorii horeca va pune la dispozitie o gama variata de tavi inox , cuve . Vezi ofertele promotionale pentru ustensile si echipamente de bucatarie . Este un material stabil la temperaturi ridicate, care nu eliberează. Corp inox , camera de coacere cu colturi rotunde pentru o igienizare mai usoara, spatiu intre tavi 70mm, termostat 20C-280C, iluminat interior, ventilatoare . Suport inox pt cuptor gastro HORECA BUCURESTI www - Anuntul.


Varianta single, cu compartimente si suporti pentru tavi inox Gastronomie . Kuchenprofi Caserola inox cuptor 32cm. Set Tavi Inox Grunberg GR3cu manereSetul de tavi include Tavi Inox. Tavi de inox - cu foto: tavi inox , tavi de inox , otel inox , mobilier inox , accesorii inox ,. Raftul telescopic alunecă ușor, aproape fără efort, chiar și atunci când utilizați vase mari sau tăvi grele. Astfel, puteți să întoarceți și să condimentați . Producator: Electrolux.


Tavi de inox pentru cuptor

Rezistente durabile din inox. Panouri exterioare si interioare din otel inox ;. Coacere controlata de sonda de . Clasa de energie cuptor : A. Functii gatire cuptor : Incalzire jos,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare