miercuri, 24 februarie 2016

Pui de gaini araucana de vanzare olx

Pui de gaini araucana de vanzare olx

Vand sau schimb cocos araucana potarnichiu pe albastru. Pui de găină araucana. Vand oua pentru incubator gaini araucana. Vand pui plymouth, araucana , orphytong si wyandontte.


Cocos araucana , pitici, pui de găină si pui de curca. Animale domestice si pasari Pasari. Produse piata - alimentatie Oua.


Toate anunturile › Agro si industrie ›. Bacau, Iasi, Vaslui, Galați Focsani). Vând pui găina italiana. Schimb cu cereale cocoși brahma și araucana. Oua gaini incubat rasa araucana. Crescător vand gaini si oua brahma.


Pui de gaini araucana de vanzare olx

Araucana în Prahova OLX. Vindem pui de carne rasa buna cu picioru gros. Gaini Dolj în Dolj OLX. Vinzari gaini araucana. PUI DE GAINA ALBI,ROSII SI PESTRITI de rasa mixta sau de carne ANGRO.


Anunturi vanzari pasari de curte, domestice Cluj. Dacă în schimb alegi să scoți pui și să-i vinzi, atunci venitul crește. Craiova ieftine, gaini Craiova cauta. Poti adauga anunt video gratuit. Uriasul maghiar, gusatul englez, tobosarul sau gainile negre i-au.


Fabrica de pasari din Floreni vinde gaini de oua. Oferta super la oua de incubare de prepelita si pui de prepelita. In acest video explic cum se cresc puii de gaina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare