luni, 10 aprilie 2017

Gaini albastre de andaluzia

Pentru prima dată, pui albastru andaluz au fost obținute în Spania. Rasa andaluză de găini atrage crescătorii cu culoarea lor neobișnuită. Matasea japoneza este o gaina decorativa de dimensiuni mici cu un aspect fizic aparte.


Pielea de culoare neagra este acoperita de un penaj cu aspect de blana. Prin incrucisarea dintre o rasa de gaini cu penaj negru cu una cu penaj alb, rezulta gaini cu penaj albastru. Incrucisand gainile cu penaj . Vand oua pentru incubator gaini brahma albastru. Animale domestice si pasari Pasari.


La Zea mays, din incrucisarea unei varietati cu boabe albastre cu una cu. Afla informatii interesante despre rasa de gaini Faverolles! Faverolles este culoarea somonului, insa poate fi si negru, albastru , maroniu si alb. Găini care fac ouă albastre.


Gaini albastre de andaluzia

Ai de la asa gaini oua de. Genele letale sunt genele care în stare homozigotă determină moartea individului. Ele au fost găsite la . Faptul că, în Statele Unite, așa-numitele toate găinile care depun ouă de culoare.


Pui rasa andaluz de pui legate de tipul de producție de ouă. Phoenix, o rasă de pui din Japonia. Orpington, o rasă frumoasă de pui de engleză. Găina de bourbonnaise, un strat bun.


Albastrul andaluz , o . Ei stau în mod clar de celelalte găini , așa că nu le pierdeți într-o curte este pur și. Păsări rasa andaluz albastru ca un high-aripă, și o coadă bine dezvoltat. Rezervaţi online, plătiţi la hotel.


Citiţi comentariile despre hoteluri şi alegeţi cea mai bună ofertă . Cu trecerea secolelor au fost crearea de diferite rase de găini care te afli. Fse produce segregarea astfel: penaj negru, penaj alb şi penaj albastru. Câte exemplare cu penaj albastru rezultă din 4. Mirabilis jalapa cu frunze variegate x Mirabilis jalapa cu frunze verzi. Frezultă hibrizi de culoare violet, iar în Freapar . Un țăran creștea găini , însă avea o mare problemă – toate găinile mureau la vârsta de aproximativ an.


Gaini albastre de andaluzia

Cheama el veterinarul, vine acesta, ia mostre de piele . Andaluzia (xyAa ) x cocoş alb ( xxaa). La incrucisarea papagalilor de culoare galbena cu cei de culoare albastra. Deși este un animal foarte ciudat, se poate considera găină ca un animal de companie. Sectorul de păsări de curte Prezentarea a fost efectuată de către un student din clasa 4B a clasei MBOU Școala secundară din Sasykoli numită după G. Vand porumbei voltati albi cu capace, rosii,isabelle, galbene, albastre cu tres.


Vand pui de gaina rasa australorp la o săptămână la prețul lei Rasa . Lavanda ( albastru de sine) și de grâu albastru și sunt minunat, și mi se pare. Bantam Mille Fleur D`Uccle Cocos Un Dainty albastru andaluz puică. Brahma este una dintre cele mai faimoase pui de găină rasa de carne, a fost. Dar o astfel de decorare a casei, precum albastrul andaluz , are anumite . Atunci când astfel de persoane de culoare albastru -gri sunt încrucișate între ele,.


Australorp a pus la dispoziție 1. Greutate: cocos - kg, gaina - kg. Productie oua: - 80. Area, cu o lungime de aproape doi km si ea, semiurbana, cu steag albastru. Dar, pe langa lumanari sau flori, ti se face pielea gaina cand vezi agatate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare