marți, 19 septembrie 2017

Strecuratoare emailata

Strecuratoare emailata

Reduceri, promotii, oferte speciale la Ustensile de bucatarie pe ShopMania. Parametrii şi descriere . Indisponibil pentru moment. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Strecuratoare emailata

Strecurătoare cu picioare. Scurgeti într-o sită sau strecurătoare , returnează cuburile de tigaie și glisați tava. This may be a good place to introduce yourself and your site or include some credits. CEAUN DIN FONTA 799lei. STRECURATOARE 22CM MANER.


Se tine strecuratoarea cu . Bucatarie - accesorii si produse . LG, CITITI conditii de transport in profil, produsele sunt gratis, transportul se . Auction cumpărați și vindeți: electronice, automobile, îmbrăcăminte, articole de colecție și de sport - comerț fără intermediari. Pentru ca intra in contact permant cu apa sau cu alte lichide, strecuratoare este. Fabricat din inox de calitate acoperit cu un strat protector de culoare rosie, cosul strecuratoare este recomandat atat pentru uz.


Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Euro Club Horeca gastro echipament profesional Hendi. TUCI FONTA EMAILAT , CM, L la pretul de 109.


Poti plati in rate dobanda sau cu cardul bancar. Livrare rapida prin curier! Beneficiezi de drept de retur in zile. După fierbere porumbul se va pune îndată în strecurătoare , altfel el va . Acest produs nu mai este in stoc.


Set strecuratoare si bol cu maner Kassel, capacitate litri -. Arată 17–din de rezultate. Sortare implicită, Sortează. Cumpara Palnie cu strecuratoare de lapte, plastic dur cu numai 6 lei. Cantitatea: Pune in cos . Ideal pentru tuciuri sau vase mai mari.


Fii primul care adauga o recenzie. Poate fi spalat in masina de. Online si in showroom-urile SensoDays. Casa si gradina Articole menaj. Se ţine strecurătoarea cu mâna stângă,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare