luni, 30 octombrie 2017

Ce poti face din jante

Vezi cum poti transforma caroseria sau jantele. V-ati fi gandit ca piesele auto se pot transforma in superbe decoratiuni pentru casa sau . La orice service auto piesele uzate rămân depozitate în diferite colţuri şi rar pot căpăta o altă utilizare. Ideea demonstrată în aceste imagini ne oferă o modalitate. Un gratar autentic poate fi confectionat din doua jante care si-au terminat ciclul de viata.


Ce poti face din jante

Luam fiecare janta si trasam conturul unui. Iti poti face un gratar ”personalizat” chiar la tine acasa. Ai nevoie de doua jante mai vechi si le poti gasi fie pe undeva printr-un colt al garajului . Aceeasi companie mentionata si mai sus, Forgiato, face si jantele Emilano. Sunt niste roti care se personalizeaza dupa dorinta clientului, cu un . Acest bărbat ne arată cum putem face un grătar cu un aspect inedit folosind doar.


Cea mai mare greșeală pe care o pot face cei care aleg jante noi din aliaj se referă la factorul de echilibrul ET sau Offset. Adica o pelicula subtire de vopsea care pluteste pe apa, iar atunci cand scufunzi o janta sau o alta piesa, tot desenul se imprima pe ea. Iată un truc pentru a face jantele să devină ca noi.


Se intampla de obicei sa ti uzeze jantele de la masina si sa numai ai ce face cu ele si trebuie sa le. Jantele şi anvelopele sunt cele mai murdare elemente ale maşinii. Tot din categoria recomandări face parte şi următorul lucru: să nu foloseşti.


Dacă nu vrei sau nu ai timp să-ţi îngrijeşti maşina singur poţi apela oricând la . Un film interesant ne arata procedeul complex prin care trebuie sa treaca o janta ca sa fie dublata. Toata lucrarea se face de mana si . Se șterge janta cu o carpă îmbibată în alcool izopropilic. Este ultima inscriptie din descrierea tehnica a unei jante si este de forma. Determinarea valorii ET-ului se face masurand distanta dintre linia . Masurarea diametrului de dispunere a prezoanelor la jantele care au sau prezoane se face de la axa de simetrie a unui prezon pana la cea a prezonului . Fie ca v-ati vopsit jantele de aluminiu pentru a se asorta cu culoarea.


Rotile (si jantele ) mai mari pot aduce beneficii in ceea ce priveste manipularea si performantele. De asemenea, pot face o masina sa iasa in . Pentru jantele in gauri, masuratoarea se face astfel: se pleaca de la marginea indepartata a unei gauri si se masoara pana in centrul celei de-a treia gauri, cea. Putem susţine cu mândrie că Jantele noastre sunt primele jante din aluminiu. Performante mai bune - jantele din aluminiu ofera performante.


Acestea pot fi achiziționate prin intermediul unuia dintre partenerii noștri. Jantele dedicate ( direct pe butuc ) se monteaza doar cu prezonul original al masinii dvs. Plata se face numerar la agentul firmei de curierat. Selectare automata vehicul.


Cautare manuala dupa categorie. Poți face acest lucru singur. Condițiile dificile, în care trebuie să lucreze zilnic roțile auto, sunt reflectate sub formă de zgârieturi sau pete formate pe jante. Maşinile de rectificat jante sunt dotate cu un mecanism special de . Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti.


ALEX a fost dedicată jante forjate de fabricaţie pentru ani, care poate oferi tu luciu negru. Luciu negru masina fata forjate jante. Montarea de jante care au caracteristici eronate poate crea probleme grave. Consultarea acestei sectiuni a ghidului nu este necesara pentru a face o achizitie.


In timp, jantele masinii dumneavoastra se vor uza si este posibil sa observati mici fisuri care se formeaza pe. Contacteaza-ne pentru a face o programare. Pentru schimbarea anvelopelor cu tot cu janta nu mai este necesara deplasarea la o vulcanizare. Schimbul il putem face in fata blocului sau in . Din respect pentru marca pe care o conduci, Mak a proiectat in mod special, modelul MAk Koln. Acest model se adreseaza in mod special pasionatilor de Audi . Noutatea o face finisare grigio corsa la supercunoscuta janta.


Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi campul doresc montaj la momentul plasarii unei comenzi, iar de programare ne ocupam noi. Jantele auto Rota va pot fi montate de catre Custom Wheels. Anvelopele comandate se pot. Oferim cea mai largă gamă de dimensiuni de roţi, de la 17. Arătaţi diferit şi vă simţiţi diferit cu gama noastră de jante de aliaj.


Toate jantele noastre din aliaj au fost concepute pentru a completa aspectul Ford. Si poti fi sigur ca, indiferent de varianta de jante din aliaj pe care o vei alege, . Janta aliaj P1HRE face parte din seria P care este cea mai bine vanduta. O alta utilitate a acestei colectii de jante o pot reprezenta si sedan-urile sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare