joi, 23 noiembrie 2017

Farfurii frozen

Regatul de Gheață” este printre cele mai recente extravaganțe. Pregăteşte-te de cea mai mare petrecere la care va participa şi caracterul Disney! Din farfuriile realizate . A nu se spala in masina de . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Fiecare farfurie este decorat cu personajele favorite, astfel petrecerile vor fi mult mai atrăgătoare. Conţinutul setului: - 8 . Disponibilitate: în limita stocului.


Producător: PROCOS (articole party copii). Categoria: Seturi farfurii. Informatii despre Set farfurii si pahar BBS cu licenta Frozen. Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor . Va recomandam in atentia dumneavoastra spray pentru desprindere: Wilton. PartyLino shared their collection: Frozen.


Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Frozen design set de farfurie pentru tine! Copii vor fi cu siguranta foarte incantati. Set pahare Frozen, 2ml. Cu transport rapi chiar gratuit câteodată, şi cu drept de . Setul contine farfurie , castronel si pahar decorate cu imagini ale printeselor din Frozen.


Farfurii frozen

Produs disponibil in mai multe modele. Livrarea se va face in functie de disponibilitate. Colecție de farfurii old english Countyside. Set farfurie , bol, cana frozen. Adauga la lista dorintelor.


Black Friday specials on the season most-wanted . Creeaza o atmosfera de veselie si nebunie la petrecerea ta preferata. Articole de petrecere Frozen. Diametru farfurie : 18. Compara cu alte produse.


Farfurii frozen

Set de farfurii din carton, pentru petrecere copii cu tema. This flagship monitor . Set de Party alcătuit din pahare plastic, farfurii carton, de servețele, banner ”La. Set farfurii si pahar BBS cu licenta Frozen. Farfurie intinsa BBS cm pentru copii cu licenta Frozen.


Pentru comenzi accesati sectiunea contact. Solicita alte informatii: asistenta pe email . Cadou tematic pentru sarbatorit; Coifuri; Suflatori; Farfurii ; Pahare . Cod produs: 5996524071839. FARFURIE INTINSA PLAST.


FROZEN 4DL 5996524084563. Obiectul este fabricat manual în România, parte dintr-o serie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare