joi, 1 martie 2018

Gaini brahma de vanzare olx

Gaini brahma de vanzare olx

Animale domestice si pasari Pasari. Gura Padinii Ieri 09:06. Ouă găini brahma albastru pentru incubat. Vând găini brahma și cocosi brahma. Gaini brahma de vinzare si pui.


Produse piata - alimentatie Oua. Brahma în Bucuresti - Ilfov OLX. Vând pui de câteva zile brahma albastru rasa pura. Pui gaini brahma albastru. Vand cocosi si gaini brahma.


Tel 7- arata telefon. De vinzare gaini oua lei carne 3-kg lei. Vând cocosi brahma de anul trecut. Vând oua curca pentru incubator din gospodăriei. Am colectat anunțuri.


Crescator de gaini din rasa brahma vand oua pentru incubat din urmatoarele rase: . Crescător păsări de rasă vând ouă găini brahma herminat deschis pentru . Detin doua familii din linii diferite. Găini și cocosi de casa ,crescuti la curte cu greutate 4_kg. Am de vînzare găini şi un cocoş de brahma herminat deschis, rasă pură. Oua gaini brahma hd - precomenzi.


Târnăveni, Județul Mureș. Oua de gaini rasa australorp. Crescator, vand pui si oua din gaini de rasa: brahma columbiana, brahma potarnichiu . Pereche perusi,cu colivie.


Gaini brahma de vanzare olx

Găsește rapid cele mai bune oferte pentru Păsări de vânzare în Județul. Fălticeni, Județul Suceava. Incubator Clocitoare Oua Gaina Intoarcere Automata. Număr de telefon verificat. Cum se crește Araucana – rasa de găini despre care se spune că face cele mai sănătoase ouă.


Această rasă de găini nu are “târtiță”, iar partea din spate este perfect dreaptă. Cumpar de oua de gaina brahma herminat ! Doar cei care pot sa ajunga. Scimb cucos pe gaini Plimutruc!


Anunturi gratuite cu animale de ferma de vanzare la preturi mici. Timisoara Timis Telefon .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare