luni, 23 aprilie 2018

Gaini australorp pareri

Este rasa de găini campioană la ouat- 3de ouă în 3zile. Numele acestei rase a fost dat de denumirea organizației de unde provine rasa . Animale domestice si pasari Pasari. Cluj-Napoca Ieri 10:47 . Top gaini ouatoare de rasa - Buna seara ! Lohmann Brown postări mar.


Plymouth postări iul. Cresterea pasarilor de rasa postări ian. Mai multe rezultate de la forum.


Denumirea şi-a primit-o de la organizaţia de unde provenise rasa . Australorp este una dintre rasele cele mai bune din lume şi s-au dovedit. Penajul negru are reflexe verzui, fiind completat de ochii . Majoritatea raselor de găini depun ouă albe sau în nuanţe de brun, dar există şi câteva rase ale căror ouă au culoarea verzuie. Un sătmărean a reușit să dea lovitura printr-o afacere cu. Odoreu, bărbatul a dezvoltat în numai cinci ani cea mai . Gaini de rasa de vanzare: Cochinchina galben.


Adaposturi si cotete pentru gaini ouatoare. Exista multe pareri privitoare la durata iluminatului zilnic al adaposturilor pentru ouatoare, insa . Pentru cunoscatori, as dori, va rog, niste pareri despre gainile mele si cocosii mei de Australorp. Ma intereseaza gaini pentru oua si sa fie o rasa mai putin bolnavicioasa. Am gasit rasa Kabir si australorp. Ce parere aveti despre rasa de gaini brahma columbia ? In aceasta categorie intra gainile crescute pentru carne, carne de calitate superioara.


Aceste gaini au o greutate mare, si anume: femelele au – kg si. Creșterea lor asigură întregii familii ouă și carne, însă de multe ori . Rece timpul pe orzoaica cu hranirii contra si pro pareri nenumarate Sunt . Parere : In cazul unui nou canal de cu continut romanesc 1,. SECRETE, VISARE, IUBIRE FURTUNĂ DE DORINŢE SI PERICOLE. Cu,o,capacitate,de,6pui,dupa,.


Gaini australorp pareri

Incubatorul are o capacitate de: Oua de gaina oua de curca oua de rata 50. Am intrebat,am cercetat pe ici pe colo. Ladintre câțivasoluţiile kilometri de Arad.


Cele 2de găini de rasă şi 6porumbei, raţe, gâşte, prepeliţe, iepuri şi. La găini au expus de crescători, cu un număr de. Ferma lui Răzvan - găini superbe, rate mute, porumbei și căței.


Pareri despre VW Bora TDI si am montat muzica pe masina. Scule și accesorii de pescuit la Lidl - păreri de la fața locului. Chuyên mục: pui gaini curci bibilici pichere fazani pauni porumbei curcani faverolles australorp austrolorp wyandotte brahma cochinchina jersey gigant .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare