joi, 20 septembrie 2018

Razatoare electrica fructe si legume

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Maruntiti fructele si legumele extrem de simplu si usor cu tocator - razatoare electrica pentru uz casnic si micro-ferme. Utilajul are un design modern si este . Aceasta razatoare electrica multifuncționala, poate razui legume și fructe , brânzeturi, nuci și ciocolată doar prin simpla apăsare a unui buton. Moara electrica de fructe si legume tip razatoare. Vino la Magazinul de Piese s. In cazul in care iti doresti ca alimentatia familiei tale sa fie una mai sanatoasa, cu mai multe fructe si legume proaspete, o razatoare electrica este cea care iti va . Concept Spirou tăietor electric 100W.


Cea mai bună răzătoare electrică este capabilă să toace, felieze, sau radă aproximativ orice legumă , fruct sau produs lactat. Este uşor şi rapid să te bucuri de legume şi fructe în fiecare zi cu gama noastră FRESH EXPRESS. Moara Electrica De Maruntit Fructe Si Legume. Maşini de tocat şi răzătoare pentru hrana bebeluşilor.


Ustensile casnice şi de bucătărie, În special răzătoare , Tirbuşoane, electrice şi. Razatoare electrica de fructe si legume. Cumpără de la parteneri.


Răzătoare şi feliator electric portocaliu. Feliator multifuncţional cu răzătoare pentru legume , fructe , carne şi brânză. Conţine disc pentru felierea cartofilor prăjiţi. Daca te intrebi cum sau unde gasesc razatori electrice ieftine si bune de. W, sunt destinate legumelor moi si fructelor.


Zdrobire maxima 20x8xmm. Garantie: ani persoane fizice, an persoane juridice. Mandomatik razuieste, feliaza si taie legume , fructe , branza, etc. Aparatul asigura o taiere perfecta in mai multe forme si grosimi datorita celor . Tocatoare fructe si legume electrice si manuale la cel mai mic pret.


Razatoare electrica fructe si legume

Depozit de zdrobitoare struguri,. Preturi si oferta de produse din gama razatoare pentru legume fructe din toate. Cu ajutorul acestei razatoare puteti rade sau felia rapid fructe si legume fara prea.


Foarte versatil, poate toca, mărunți sau felia fructe și legume. Extrage totul din fructele și legumele tale tari sau moi. Cu storcătoarele noastre de fructe și legume poți prepara sucuri proaspete ușor și eficient. Te ajuta sa prepari o serie de supe de legume , dar si smoothi-uri de fructe. Razuieste, feliaza si taie legume , fructe , branza, etc.


Razatoare electrica fructe si legume

Acest aparat este conceput pentru a procesa o cantitate standard de fructe și legume în scopul uzului casnic. Dispune de accesorii cu ajutorul carora se pot taia sau razui fructe , legume , sau diverse alimente. Diametru razatoare 215mm. Marime gaura ax - 19mm.


Contine disc pentru felierea. Dotata cu dispozitive pentru taiere, pentru maruntire, feliere si ras legume si fructe , aceasta razatoare este usor de folosit si la fel de usor de curatat. Director Firme si Companii. Deshidrator fructe si legume (1). Cuptoare pizza Electrice cu camere.


Razatoare electrica fructe si legume

Disc razatoare de 3mm pt. Cu tocatorul electric pentru fructe - legume veti taia si procesa rapid si usor legume si fructe mai ales . Masina electrica pentru ambalat fructe si legume in saculeti de plasa. Sita razatoare si cea de separare sunt construite din otel inoxidabil. Cauți oferte pentru Legume , fructe , plante?


Intră și vezi reducerile săptămânii de la Kaufland. Pregătește lista de cumpărături și bucură-te de promoții. Centrifuga de fructe si legume este un aparat de legume si fructe pentru prepararea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare