vineri, 12 octombrie 2018

Friteuza de banc

Friteuza de banc

Fie ca îti doresti o friteoza profesionala electrica sau pe gaz, o friteuza de banc , friteuza simpla sau dubla sau poate o friteuza cu dulap închis ori suport, . Nu instalati friteuza electrica alaturi de material inflamabile sau explosive si nu lasati. Vezi ofertele promotionale pentru ustensile si echipamente de bucatarie . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Friteuza 2x8l de banc cu robinet scurgere. Produsul pe care il doreai. Optiune de cautare anunturi. Etichete: friteuza electrica , inoksan.


Friteuza de banc

Dimensiune (cm): 40x73x28. Disponibilitate: Stoc furnizor. Constructie din otel inoxidabil. Cuva sudata cu robinet de scurgere. Friteusa simpla gaz, de banc , seria Top Performant.


Termostat reglare temperatura. C number of poles -pole function 1NC. Fie ca iti doersti friteuza profesionala simpla pe gaz sau ca preferi o friteuza profesionala dubla electrica sau poate ca o friteuza automata. EldoradoSirman Italia capacitate: lt. Este realizată integral din inox.


Friteuza de banc

Panoul superior este format prin presare. Toate echipamentele sunt echipate cu dispozitive de . No automatic alt text available. Vezi mai multe anunturi din Firme . Bulevardul Eroii Sanitari Nr Sector Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Romania Data publicari: . Alegeti dintr-o gama variata de friteuze , ideale pentru orice bucatarie profesionala, cantina , autoservire, restaurant, fast-food etc.


Va oferim echipamente bloc . Acum zile - Va scriu un banc pentru ocazia asta: Pe holul maternitatii, se plimbau doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare