miercuri, 21 noiembrie 2018

Manual utilizare multicooker delimano

Mașina electrică de gătit trebuie spălată după fiecare utilizare. DELIMANO ELECTRIC PRESSURE MULTI COOKER 5L ENG. Manual cu instrucţiuni. Locul de utilizare (locaţie) – Acest aparat este destinat doar uzului casnic. KF-RKitchen Appliances pdf.


Manual utilizare multicooker delimano

Ajutorul tau in bucatarie cu functii ,te ajuta sa gatesti mancare delicioasa mult mai usor de pregatit. Delimano MultiCooker 18in1! Vă rugăm să îl păstrați pentru o utilizare viitoare. Toate ilustrațiile din acest manual sunt reprezentări schematice și pot diferi de. Vasul cu gatire automata care iti pregateste singur mancarea.


MANUAL DE INSTRUCIUNI MSURI IMPORTANTE DE SIGURAN Cnd folosii. Utilizarea de accesorii nerecomandate de producător poate duce la. Prin continuarea navigarii pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Read this manual thoroughly before using and save it for future reference.


Accesați Cum se foloseste un multicooker - Un multicooker poate fi util in orice locuinta, inclusiv. APARATE DE BUCATARIE SECOND HAND SI NOI - delimano. Aparatul este nou, nu a fost utilizat niciodata si continue toate accesoriile initiale. Produsul continue si manualul . Vas din aluminiu cu invelis din teflon cu posibilitate dubla de utilizare de L. Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune. Acest manual este un bun ghid în cunoașterea și exploatarea în siguranță a noilo.


Oală delimano multicooker. Cutie pentru pastrat dinti de lapte ombilic si suvita par pentru fete din lemn pictata manual multicolor. De-a lungul timpului in utilizare , nu exista riscul incorporarii substantelor toxice ca la.


Vesela in stil coupe, este pictata manual , ceea ce inseamna ca fiecare farfurie are un aspect unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare