miercuri, 30 ianuarie 2019

Tavi inox

Tavi inox

Cumpara Tavi copt Material Inox online de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Tavi copt, plata in rate, deschiderea . Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Gasesti mai mult decat . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Compara preturile la Ustensile de bucatarie Inox , Tavi in sute de magazine. Cele mai bune oferte si promotii la Ustensile de bucatarie Tescoma, Fissler, Bergner . Lancom s-a orientat si catre importul de echipamente horeca si produse bucatarii profesionale pentru hoteluri, accesorii restaurante, accesorii baruri, accesorii . La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Set tavi inox servire . Cuve vaschete inox alimentar cu dimensiuni gastronorm. Cuve inox gastro, Cuve inox gastronomie Pagina:1. Tavile dreptunghiulare de la Peterhof sunt ideale atunci cand vrei sa-ti impresionezi musafirii prin eleganta si rafinament.


Fiind confectionate din inox de cea mai . Induco ofera servicii complete in elemente de inox , confectii metalice, fier forjat, tamplarie de aluminiu si PVC, fibra de sticla. Toate cele au semne de utilizare. Pretul este de lei pe bucata. Tavi inox custom made, orice dimensiune, orice înălțime! Deshidrator alimentar cu tăvi din inox și control digital al temperaturii și duratei.


Tavi inox

Accesorii si echipamente HoReCa - bucatarii profesionale restaurante, catering, spitale. Cu ajutorul lor puteti pregati mancaruri cu carne, . Oțel Inoxidabil Dimensiuni: 290x220x(H)mm. Potrivită pentru cuptoare, nu pentru contact direct cu sursa de încălzire.


Rezistență la temperaturi . Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta. Cos de fum din inox simplu si dublu perete reprezinta solutia care asigura o gama larga de variante pentru evacuarea gazelor de ardere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare