joi, 28 martie 2019

Set oringuri

Firma noastra se ocupa de evaluarea pretului corect al utilajelor agricole, piese de schimb sau accesorii. Suntem agentie corecta si transparenta legata de orice . Date Tehnice, Material: NBR (Nitril cauciuc) Ambalate in cutie din plastic. Trusa cu oringuri in toli 4buc.


Jura ena micro set revizie grup cafea. Chit set garnituri grup de cafea Jura. Livrare prompta in toata tara. Pornire dupa schimbare oringuri si bujii. Unsubscribe from cosminwon?


Pentru a salva aceasta cautare va rugam sa va autentificati. Set garnituri grup Jura. Informații despre stoc: 44lei. SET O-RING CU TIPURI (435). Nu ai găsit ce ai căutat?


Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. Profita de preturi avantajoase cu livrare. Finantare in rate fara . Garnituri pentru tubul de sticla si una pentru baza.


SCHIMBATOR DE CALDURA IN PLACI PT. Poti plati in rate fara dobanda. Vindem set oring piston frana pentru Mc Cormick C5 C6 C7 C8 C9 C10 CX5 CX6 CX7 CX8 CX9 CX10 la pretul de 1RON. Setul include oringuri care se monteaza la iesirile din diferential. Acestea au o forma speciala, in sectiune fiind similar cu litera X. CARACTERISTICI GENERALE: Oringuri pentru etanșarea golurilor între două suprafețe.


Set oringuri

Utilizați pentru a etansa între materiale sau . Comenzi directe la numarul . O-ring glue set sizes ø1. Extractoare oringuri , Seturi o-ring, scule service profesionale la preturi fara concurenta,. Reduceri, promotii, oferte speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare