luni, 9 septembrie 2019

Untiera inox

Materiale: Â Otel inoxidabil si acryl. Calitatea materialului din care este . Cu un design elegant, untiera din inox Peterhof este ideală pentru a păstra și depozita untul și brânza. In Stoc ○ Livrare 24H ○ Deschide Colet ○ Calificativ.


Suport din inox pentru unt. Ii veti descoperi utilitatea in bucatarie cand untul va ramane in frigider cu aceeasi consistenta ca la scoaterea lui din pachet. Confectionat din inox alimentar. Potrivit pentru unt de 2gr.


Realizată din inox indian, untiera Dekassa este ușor de . Se poate curata la masina de spalat vase. Aceasta untiera este fabricata din inox si este prevazuta cu un capac . Pregateste o masa eleganta cu. Ideala pentru depozitarea untului in frigider! Perfectă pentru păstrarea bucăţilor de unt sau brânză.


Untiera inox

Chişinău în Moldova Preţuri Catalog. Untiera inox Horwood-Judge. Capac si untiera din otel inoxidabil, se poate spala in masina de spalat vase, usor de curatat. Online si in showroom-urile SensoDays. Cuptor cu microunde: Nu.


Dimensiune produs: 12x19xcm. Greutate produs: 1g. Preturi si oferta de produse din gama untiera inox din toate magazinele online din Romania.


Untiera inox

Inoxul este antioxidant cu suprafață . Blomus este un brand american care are aproape 1de ani de experiență în producția de accesorii practice pentru casă și grădină. Serveste untul cremos si rafinat intr-o untiera pe masura. Perfectă pentru păstrare bucăţi de unt sau brânză. Servirea untului impachetat la restaurant creaza o imagine nu foarte placuta, afectand experianta culinar. Accesorii profesionale pentru servire.


Compara preturile la Ustensile de bucatarie Farfurii si platouri, Inox in sute de. Platou servire cu capac bol, inox , cm. Zaharnite din Otel Inoxidabil, Preturi. Scrumiere din Inox , Profesionale, Ieftine, Pret . Oferte si promotii la KING Hoff, tag untiera inox.


Imagine produs UNTIERĂ CLASICĂ. Set ideal pentru orice bucatarie! Se afișează postările cu eticheta untiera.


Vas cald (dish) KingHoff, pentru supă, inox , capacitate 4. Aveţi întrebări în legătură cu acest produs? Get Adobe Flash player. DeKassa, realizata din inox indian, este usor de folosit si curatat.


Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare