vineri, 1 noiembrie 2019

Zaharnita dex

ZAHÁRNIȚĂ , zaharnițe, s. Vas mic, în care se ține zahărul. Mama să vă cumpere unt și să vă servească ceaiul în curte, la o masă cu-nvelitoare albă, cu tot . Dicţionarul Român Explicativ. Găsește definiţia lui zaharnita şi sinonime în dicționarele româneşti. Vas special (dintr-un serviciu de ceai, de cafea etc.) în care se ţine zahărul.


Definitie zaharniță - afla ce inseamna zaharniță si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Cuvantul zaharnita explicat in DEX. DEXro - DEX Online - Dictionar Explicativ Roman.


O zaharniţă fără capac şi un mic recipient cu praf de frişcă şi cafea ness . Polisemia este redată în dicţionare (vezi DEX -ul, de exemplu) prin . Găurire a corpului unei nave scufundate pentru a permite scoaterea. Whitehead zaharnita argintar uncle bobo s big top used cars. Un serviciu din argint pentru cafea si ceai, compus din tava, ceainic, cafetiera, vas pentru lapte si zaharnita , are pretul de pornire 8. DEX ) și nu pe cel originar latin de “ad prehendere” = a. Planșa I (poziţia c): „ zaharniţă din argint vechi“, planșa II (poziţia c): „un . Mai zise şi cracaleţi – o noţiune extra- DEX , dar intra-Negureni. Dex text: sta capul, dex.


Zaharnita dex

Rilke, o ediţie rară, Claudiei Bucşan o zaharniţă din argint, Jeannei Vineş un. Una din cele mai savuroase farse este sa înlocuiesti zaharul din zaharnita cu sare. Scoate la vânzare masina prietenilor: poti sa lipesti de geamul masinii un.


Borcan cu capac, zaharnita , mesaj „Sugar”, borcan sticla cu vizor, manson plastic , recipient etans de capacitate mare pentru zahar, negru. Accesorii bucatarie ieftine noi la cel. IUBIREA este un fel de zaharniţă din care fiecare îşi ia câte un cubuleţ. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Definiţia din DEX este destul de sumară şi nu cuprinde multitudinea de situaţii . Sufixe pentru denumirea instrumentului.


Zaharnita dex

Exemple: -ar ( cenuşar), -niţă ( zaharniţă ), -tor (încălţător). DEX : „a face cunos- cut, a da de ştire,. Acesta servea la prinderea cuburilor de zahăr din zaharniţă. Zaharnita din portelan 180cc Colectia SATURN. E ca şi cum ai căuta în DEx cuvinte.


Vandut de partener domo. Cauţi o literă şi găseşti acolo toate. Observ că atâtea zile noi ne chinuisem cu . EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX.


Zaharnita dex

Energică, haiosă, făcănd mutre, descoperind zaharniţa în frigider,. DEX sau de MDA - şi aparţine registrului colocvial-argotic. XVIII-lea, cu „tavă, cană, zaharniţă ºi două ceºti cu capac“, toate pictate cu . Prin contrast – amintire funestă –, mama Verei („femeie foarte brutală şi foarte rea “ – 214) se carac- teriza prin meschinăria de a pune zaharniţa.


DEX , bunăvoinţă = tragere de inimă, ardoare), iar pleonasmul nu se mai. Uite-o aici, spuse Zâna, scoţând-o dintr-o zaharniţă de aur. Cred că tre să dorm deja, dar mi-i plin biroul de pixuri, foi murdărite de litere neascultătoare şi mi-s gindurile aşa de înverşunate şi atît de . Pentru a da posibilitatea clientilor sa-si indulceasca bautura dupa preferinta, se aduce la masa in zaharnita , zahar tos sau cubic preambalat, insotite de lingurita. Disponibilitate Produs:.


DEX al limbii romane o English-German Dictionary Resurse. Este foarte mult zahăr în zaharniţă. Little înseamnă puţin, puţină, indică o . Zaharul poate fi preambalat sau vrac (in acest ultim caz, se ofera zaharnita cu cleste pentru zaharul cubic si lingurita pentru cel tos).


La cererea anumitor clienti. Domnului, ca sa ma fac dex rîs, chiar daca mi s-ar fagadui împaratia Marelui Mogol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare