marți, 16 februarie 2021

Zilan cuptor electric

Zilan cuptor electric

Descopera promotiile zilei, ai . Preturi cuptor electric zilan - Lista cu rezultate pentru cuptor electric zilan. Compara preturi si oferte actualizate. Electrocasnice Aragazuri, cuptoare si hote. Optiune de cautare anunturi.


Zilan cuptor electric

Poti gati orice inclusiv preparate la rotisor! Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Pregatiti-le celor dragi preparatele dumneavoastra preferate rapid si fara batai de cap cu ajutorul cuptorului electric de litri de . Cu un design inovativ, cuptorul este un accesoriu excelent pentru bucataria dumneavoastra. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Termostat reglabil max 2grade C, capacitate litri, timer mecanic cu semnal sonor pentru terminarea programului, gratar fabricat din crom, o tava . Site de reduceri cu cele . Caracteristici tehnice.


Lungime cablu alimentare (m): 1 . Termostat reglabil maxim 3grade celsius, timer mecanic cu semnal sonor ce anunta terminarea programului, doua rezistente care se pot actiona separat sau. Reference: Condition: New product. Transport GRATUIT pentru comenzi peste 2RON! Vind cuptor in stare ca nou.


Zilan cuptor electric

De aceea am pus un pret simbolic sa o vand . Acest cuptor cu microunde ZLN 19de la Zilan se remarca prin capacitatea sa mare de L, dar si prin dimensiunile . Cu ajutorul cuptorului electric cu rotisor Zilan Polo 03puteti prepara pui, pizza, tocanite, legume, prajituri. De altfel il puteti folosi pentru reincalzire si prajire, . Cuptor cu microunde Zilan ZLN 1961. Are rezistente,sus si jos, care pot functiona . Magazin motorizat de PrestaShop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare