vineri, 26 decembrie 2014

Heinner storcator

Heinner storcator

La eMAG, storcatoarele de fructe au preturi avantajoase. In plus, beneficiezi de livrare rapida si de finantare in rate. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Intra acum si comanda online. Datorita vitezei mici, acest storcator este capabil de a stoarce si produse care au.


Heinner storcator

Heinner Home Appliances. Caracteristici principale. Accesoriu desert rece si periuta pentru curatare. Plastic Tritan fara BPA. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara.


Electrocasnicele la care visai. Optiune de cautare anunturi. Toate detaliile pe site. L, recipient suc: 350ml, sita din inox, viteze, protectie. Numar de rotatii: 80rpm.


Sistem de stoarcere:Melc. Storcatoare heinner ieftine noi la mediadot. Cost livrare: Bucuresti: . W alb verde C250X, la pret avantajos 41. Tip aparat, Storcător fructe.


Capacitate recipient suc, l - l. Online si in showroom-urile SensoDays. Putere: 500W Baza inox. Tub larg de alimentare: 65mm. Sita din inox viteze. Protectie supraincalzire.


Heinner storcator

Pt ca tot stau si aduna praf, am zis sa scap de ele. Produsele sunt nou noute. Este prevazut cu sita din inox. In stoc furnizorTransport gratuit in Romania.


Maner din aluminiu turnat cu con cilindric. Recipient pentru pulpa, Da. Dacă ai poftă de suc proaspăt sau de cocktail-uri cu un gust pronunțat și savoare superioară, acum le poți obține datorită storcătorului de citrice de la . De la pregătirea ceaiului şi cafelei, a sucurilor şi a celor mai savuroase prăjituri, până la curăţarea şi îngrijirea casei, pentru toate există o soluţie practică, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare