miercuri, 17 decembrie 2014

Rase de gaini brahma

Rase de gaini brahma

Pe lângă faptul că această rasă. Vînd oua de găină rasa brahma potirnichiu. Animale domestice si pasari - Anunturi gratuite - gaini brahma. Vând pui de rasa mare brahma de 18zile preț pe buc 17lei.


Culoare ‎: ‎Inchis la culoare, deschis, alb, auriu,. Expoziţie de păsări şi animale de rasă la Turnu Severin. Loading more suggestions. Găina (Gallus gallus domesticus) este o subspecie de păsări din genul Gallus, familia Phasianidae.


Această tendinţă este mai accentuată la rasele grele, determinând îngrăşarea găinilor şi. PENTRU CRESCĂTORII DE GĂINI BRAHMA. Dupa criteriul de productie, rasele de gaini se impart in rase usoare.


Fabrica de pasari din Floreni vinde gaini de oua. Ieftin - pui de rasa de la producator. In mod surprinzator pentru unii cresterea gainilor de rasa poate fi o afacere deosebit de.


Popularea adapostului cu gaini ouatoare…. In timp omul a format cainele dupa necesitatile sale, . Discutam despre o afacere de viitor, cu numeroase oportunitati de dezvoltare: cresterea gainilor de rasa pentru carne si oua. Brahma , Cochinchina, . Poate fi considerata ca . Istoric Aceasta rasa de gaina este cea mai grea din categoria raselor grele. Gaini de rasa ouă incubat si consum, carne, pui, tineret şi adulte.


Iepuri: uriaş german gri, uriaş alb, fluture german, neozeelandez alb, neozeelandez roşu, albastru vienez, californian, cap de leu. Un astfel de exemplar, poate ajunge până la kilograme. Am și rase de talie mare, cât și rase de talie mică. Australorp: Rasa de găini numită Australorp originară din Australia a fost. Majoritatea raselor de găini depun ouă albe sau în nuanţe de brun, dar există şi câteva rase ale căror ouă au culoarea verzuie.


CRESTEM GAINI DE RASA , PREPONDERENT RASA DE GAINI PITICA. MAI DETINEM SI ALTE RASE DE GAINI CUM AR FI: BRAHMA HERMINAT DESCHIS. In cazul in care ii cresti pentru carne, iti vei dori o rasa care creste repede si transforma hrana eficient in.


Repeat Informatii despre rasa de gaini BRAHMA video by lumea animalelor. Informatiile prezentate sunt clare si, mai ales, complete, astfel incat sa stii cu exactitate, la fiecare etapa, cum trebuie sa . Gallinas de raza brahma aperdizado dorado ( gaini de rasa brahma potirnichiu). Vand oua pentru incubator din rasa brahma albastru tinute in conditii optime.


Tin sa mentionez ca gainile sunt tinute in mediu inchis. Ferma de pui şi găini de rasă la malul mării. Rasa de găini mii de flori are un corp plin şi picioare scurte, acoperite cu pene până la gheare. Vand vaca rasa METIS HOLSTEIN, Iezi Saanen rasa pura, . Rasa de gaini BRAHMA este o rasa rustica ,avand o carne foarte buna din punct de vedere calitativ si cel mai important nu isinbsp;.


Rase de gaini brahma

Alte rase de gaini : rhode-islan plymouth, sussex care este o rasa mixta pentru carne si oua, . Cum arata rasa de gaini brahma in toate culorile sale jpg 460x3Oua gaina . CELE MAI PRODUCTIVE RASE DE GAINI OUATOARE - TOP 3. Pui scosi la incubator - cate ceva. Puicute sexate hy line rasa de gaini ouatoare ( pui carne Baia Mare). Jan Hutu - crescator gaini rasa plymouth - tel. Plymouth Rock este o rasa de gaini mixta,.


Da, ouale din curtea bunicii de la tara sunt foarte sanatoase pentru ca acele gaini se bucura de tot ce are natura de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare