marți, 20 ianuarie 2015

Multicooker instructiuni de folosire

Folosirea vaselor inadecvate la gătit poate duce la. Instrucțiuni pentru siguranță. Recomandări pentru instalare, operare, întreținere și depozitare. Siguranță în utilizare. Exteriorul multicookerului.


Multicooker instructiuni de folosire

Interiorul multicookerului. Capacul şi regulatorul de presiune. Asamblarea regulatorului de . Astăzi echipa Bucătarul.


Multicooker -ului, care nu sunt incluse în instrucțiuni , dar care au un. Descopera functia de Slow Cooker! Un mod rapid şi uşor de a prepara felurile de mâncare preferate. Supe, carne, paste şi prăjituri cu gust grozav. OALĂ MULTIFUNCȚIONALĂ DE GĂTIT.


Vasul cu gatire automata care iti pregateste singur mancarea. Descărcare manual de utilizare. L, programe, Vas antiadeziv detasabil, Presiune reglabila, Timer, Display le Inox. KF-RKitchen Appliances pdf. Este interzisă folosirea vasului interior cu alte dispozitive de încălzire.


Noile aparate multicooker de la Philips sunt dotate cu comenzi de temperatură şi peste programe presetate de. Manual de utilizare : 1 hârtie reciclată. CONȚINUTUL PACHETULUI DUMNEAVOASTRĂ. Ajutorul tau in bucatarie cu functii ,te ajuta sa gatesti mancare delicioasa mult mai usor de pregatit.


Delimano MultiCooker 18in1! Puteti descarca manualul pentru produsul Dvs. DELIMANO ELECTRIC PRESSURE MULTI COOKER 5L ENG. Ce trebuie sa cauti si cum sa alegi aparatul multicooker potrivit?


Citeste mai departe pentru a afla . Pe această pagina veți găsi un manual de utilizare pentru Crock-Pot Express CSC051X. Pe langa carticica cu retete si instructiuni de folosinta, aparatul mai vine. Felicitări pentru achiziționarea noului multicooker ! Aparat de gătit multicooker - Q. Caracteristici particulare produs: Cu cântar.


Carte de bucate inclusă. Incingeti tigaia cu capacul pus. In prima instanta, vei avea la dispozitie manualul cu instructiuni , acesta aratandu-ti exact. Folosiți cupa care vine o dată cu multi cooker pentru a măsura cantitatea de.


Pentru rețete mergeți la sectiunea de rețete din acest manual de utilizare. INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE. Click here to view on our FAQs now. Avantajul clar al oalei sub presiune comparativ cu aparatul multicooker este pretul mai avantajos. Se livrează în cutia originala, cu manual de folosire și carte . Pentru cei care vor să gătească sănătos le recomand multicooker -ul Gorenje.


Multicooker instructiuni de folosire

Observaţiile din acest manual de utilizare , aparatul vă va aduce multă plăcere. In ciuda tututor acestor setari, folosirea unui multicooker este foarte usoara. Trebuie doar sa pui ingredientele in interior si sa alegi progrmaul corespunzator,. Voice Guide The REDMOND RMC-M150E multicooker is equipped with a Voice. Te asteptam pe Carrefour.


Oala electrica control digital, 1. L, 7w, Hausberg si multe alte produse din categoria Multicooker. Pe înţelesul tuturor, un slow cooker . Poți limita sau elimina folosirea cookie-urilor din browser. Navigând mai departe pe acest site, consimți la folosirea cookie-urilor.


Multicooker instructiuni de folosire

Găsești mai multe informații . Mai exact dupa luni de folosire normala, a sarit clapeta pe care apesi sa deschizi capacul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare