joi, 14 mai 2015

Pila de unghii in engleza

Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru o pila de unghii , cu exemple: Și fasole verde, o pilă de unghii , un tangelo. Traducere română- engleză pentru pilă. Glosbe, dicţionar online, gratis. Cauta cuvinte şi fraze milioane în toate limbile. Cineva are nevoie de răspunsul tău: Cum să ai unghii puţin mari?


Pila de unghii in engleza

Fii primul care răspunde! Tracy smoothed the ragged tip of her broken fingernail with a nail file. Dictionar online gratuit. Dicționar englez-român și motor de căutare pentru traduceri în engleză. Pilă de Unghii Electrică pentru Animale de Companie InnovaGoods.


Contine manual de utilizare in limba engleza. Unele unghii artificiale încearcă să imite aspectul unghiei naturale cât mai bine posibil, în timp ce alte modele pot. Luciul unghiei trebuie pilit cu o pilă mai fină.


Iată câteva cuvinte în engleză pentru produse pe care le veți găsi la farmacie. Pila de unghii , Galben fotografia produsului View S. D Unic engleza alfabet Letter Pattern Adhesive Nail Art Decoratiuni DIY. Vreau să fii curajos, foarte curajos, . O Pila este utilizata pentru a crea parti laterale drepte care mai apoi.


Stiletto cu Varful drept. Miley Pila unghii banana gri. Sekem Baton de susan cu quinoa bio . Erau tot timpul umflate, făcusem bătături la toate degetele şi îmi căzuseră unghiile. SUNone 48W manichiura instrument LED fototerapie unghii Gel lampa. Caracteristici: Pot fi utilizate cu diferite tipuri de produse de frumusete unghii , cum ar fi . Seturi și instrumente pentru manichiură sau pedichiură (inclusiv pile de unghii ). Diploma de finisare a cursului in limba engleza.


Modelarea unghiilor cu pila , buffer, freza electrica (forma patrata, rotunda, ascutita, altele). Alungirea unghiilor cu tipse Corectiea unghiilor false (se studiaza corect cu pila electrica, frezer) Acoper. Lampa UV pentru unghii Esperanza EBN003V, W (Roz).


Unghiile ovale-pătrate sunt un mix între cele ovale și cele pătrate, în Care. Unghii scurte aceasta forma mai este numita uneori Coffin (DIN engleza , sicriu ) . British mile milă engleză. Iti scot outzele cu pila de unghii.


Pila de unghii in engleza

Click on - Manual si carte de exercitii engleza B1. Carti - Muzica - Filme Carti, reviste. Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 2lei. Istoric: In 188 producatorul de cutite si omul de afaceri Karl .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare