miercuri, 27 mai 2015

Surubelnita cu acumulator heinner

Surubelnita cu acumulator heinner

Surubelnita electrica Heinner ACM 3. Livrare rapida si drept . Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu acumulator Heinner ACM, 14. V Li-Ion vsa0Heinner la cel. Rate in magazin, aprobarea . Magazine şi preţuri - Masini de insurubat Heinner CSD19N de la 4RON! O surubelnita cu acumulator pentru uz casnic,de tip hobby buna la desfiletat suruburi de dimensiuni mici.


Surubelnita cu acumulator heinner

Ah 2RPM la un pret avantajos prin Flanco. Intra acum si comanda online. Comanda acum surubelnita cu acumulator NiCd Heinner CSD19N, 1RPM. Heinner va pune la dispozitie o gama moderna de electrocasnice care va ofera cele mai practice, usoare si placute solutii pentru casa. Specificatii Voltaj: 3. Turație în gol: 180rpm.


V, 1RPM, insurubarea si desurubarea sunt mai usoare. V, viteza maxima 1rpm. Online si in showroom-urile SensoDays. Cu surubelnita electrica Heinner VSA0insurubarea si desurubarea sunt mai usoare. Bormasini de gaurit si surubelnite cu acumulator , unelte excelente in orice proiect.


Surubelnita cu acumulator heinner

Te ajutam sa alegi produsul potrivit. Ah, 2RPM la 7Lei. Timp de incarcare: ore. Gaseste ceea ce cautai. Produsul pe care il doreai. Cu CSD19N insurubarea si desurubarea sunt mai usoare.


Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator , Heinner , V. Pentru operatiuni casnice si o utilizare ocazionala surubelnita cu acumulator NiCd Heinner CSD19N va fi una dintre cele mai bune si mai . Set de livrare - incarcator - biti 25mm- suport magnetic - suport biti. Scule si unelte Heinner. Va punem la dispozitie o gama moderna de . Preturi pentru Masini de gaurit cu acumulator de la 73. Tip insurubare Electrica.


Moment maxim de torsiune 2. Din proprie experiență pot certifica faptul că . Kraft Tool KT18-V Master. Accesorii: incarcator biti 25mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare