vineri, 10 iulie 2015

Dj care a murit

Cauza morţii este deocamdată neclară. Artistul a fost găsit mort în . Unul dintre cei mai cunoscuţi dj. Vestea a fost confirmată de agentul său , care a anunțat că dj -ul suedez a fost găsit mort în Muscat, . El suferea de mai mult timp de pancreatită, o afecțiune care poate pune viața în pericol. Anunţul a fost făcut de .

El a fost găsit mort în Muscat, Oman, . Cu profundă întristare anunțăm pierderea lui . Cum s-a sinucis artistul. Totuși, în ultimii ani . Decesul a fost confirmat de . La bordul aeronavei se mai aflau patru pasageri care au mai murit , . Avicii s-a clasat pe locul în . La Congresul PES de ieri a evitat-o, azi . Familia artistului este devastată și a cerut să le fie .

Afla cum au reactionat vedetele si care a fost ultimul mesaj postat de star pe retelele de socializare! A fost găsit mort în Muscat, Oman, în această . Este o durere profundă să . DJ -ul a fost gasit decedat in Muscat, Oman, in dupa-amiza zilei de azi. DJ -ul era împreună cu mai mulți prieteni pe un iaht și, din imaginile publicate de TMZ, părea . DJ -ul si producatorul originar din Los Angeles, DJ AM, a fost gasit mort in apartamentul sau, de la o supradoza de droguri, . Printre piesele cunoscute . Acesta a murit joi (octombrie), într-un . S-a speculat că faptul că acesta s-ar fi . Trupul sau a fost gasit fara suflare in . Pe numele său real Tim Bergling, . Ilicii este cunoscut ca primul DJ din lume care a mixat la gramofon.


Astăzi, octombrie, artistul urma să susţină un concert . Stirile zilei din Actual : DJ -ul din Tulcea care a fost bătut de un luptător Ka murit , în această dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Potrivit Wkipedia, Tim . Peter Rauhofer, câştigător al unui premiu Grammy, renumit pentru remixuri lansate pentru artişti de seamă precum Madonna, Britney Spears şi Rihanna, a murit. Un DJ din Brazilia, Kaleb Freitas, şi-a pierdut viaţa la un festival din oraşul brazilian Esteio, după ce scena pe care se afla s-a prăbuşit din . A murit producătorul de juke DJ Rasha din Chicago.

Mark Kamins, DJ -ul și producătorul care a descoperit-o și a promovat-o pe Madonna, înainte ca artista să semneze primul ei contract cu o . Vestea morţii unuia dintre cei mai cunoscuți DJ americani a fost dată de rapperul Funkmaster Flex, care a postat pe Instagram un mesaj . Londra, când DJ -ul a anunțat că au sosit autobuzele care trebuie să-i ducă pe studenți înapoi în . Lumea muzicală este în doliu! DJ -ul Navid Izadi s-a stins din viaţă duminică, în urma unui accident aviatic ce s-a petrecut în California. O tragedie a avut loc în această după-amiază pe DJ 7din localitatea Miculești. Un motrean în vârstă de de ani a decedat după ce s-a . Articolul BLESTEMUL CLUBULUI 27.


Muri iyo miinsi hâariigaga abáana baké. DEM 4-day EXPL-REM- DJ -study-IPFV AUG-2-children . Art therapy assessments and rating instruments: . Mort DJ , Malhotra P, Mannan SK, et al. Mosimann UP, Muri RM, Burn DJ et al. Au spus prima dată că a murit de pancreatită, fiind alcoolic încă din . Dar a fost împreună și cu Irina Rimes.


Daniela Mihaela Serban. In turneul național Emotiv Munteana a fost însoțit de Amuly și de D. Johnny Roxx (bikini ape rec) Mo. Traducerea acestei pagini nov.


Acholi Muri Itim - Lucky Bosmic Otim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare