joi, 9 iulie 2015

Suport prajituri

Cumpara suport prajituri etajat online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur simplu ! Mobila - Decoratiuni Decoratiuni. Vizualizare ca:ListăGrid.


Sortare după: Implicit, Nume (A - Z) . Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul. BETTY este un suport pe nivele ideal pentru prajituri , fructe, ciocolata sau gustari pentru petrecere. A creat o afacere de succes, inspirată de fiica sa: Candy bar mi-am dorit să fac de la început. Accesorii masa Realizate din portelan englezesc, cu forme deosebit de delicate si decorate exclusiv cu modele florale, colectiile ROYAL ALBERT au.


Avem mai multe produse in categoria Tavi si platouri. SUPORT PRAJITURI ANGEL, NIVELE, STICLA la pretul de 26. Poti plati in rate dobanda sau cu cardul bancar. Churchill este o istorie, o poveste.


Setul contine bucati. Tavă pentru servire cu capac pentru prăjituri APS cm. Suport etajat din ceramica.


Autentifica-te pentru . Servește gustările sau prăjiturile pe acest suport atunci când ești gazda unei petreceri și vei fi cu siguranță complimentată . Că vine Crăciunul cred că simțim cu toții. Dar cum ne pregătim pentru această sărbătoare? Share: Share: Reading time: min.


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim . Caracteristici generale:Tip produs: suport;Tip suport: cu 2. Frumusetea si maiestria design-ului italian sunt transpuse, la cel mai inalt nivel, in realizarea unor obiecte de portelan, cu adevarat speciale. Despre suport prajituri pe Kudika. Nici-un client nu a scris review . Fii primul care lasa un review acestui produs. Vibranta si plina de viata, colectia Rose Confetti este unul dintre modelele “ vintage” . Material platou-sticla.


Dimensiuni: Înălţime : cm. Cel mai mic pret si oferte speciale. Pentru toți pasionații de arta cofetăriei, pentru mămicile care realizează acasă prăjituri și torturi.


Suport prajituri

Informatii actualizate despre stoc si transport. Articole pentru servit ieftine noi la dc-shop. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Categorie: Vesela, pahare, tacamuri. Simplitatea produselor Kaleidos reflectă frumosul peste tot în jur.


Datorită simplității lor, fiecare masă va arată ca o mică lucrare de artă. Pe fiecare suport se pot pune briose sau prajituri. Este ideal pentru a fi folosit la . Imagine produs SUPORT ȘERVEȚELE DE MASĂ DIN OȚEL.


Suport prajituri

Disponibilitate: în limita stocului. Producător: PROCOS (articole party copii). Dau in arenda vase pentru masa dulce (candy bar) - bomboniere, boluri de sticla, suport torta, cupkakes, briose. Magazin de decorațiuni pentru torturi și ustensile pentru cofetării. ATENȚIE: Ultimele bucăți în stoc!


Data disponibilității: Distribuiţi. Vrei sa iti aduci aminte de gustul prajiturilor de casa? Atunci ai ales platoul perfect! Aici vei gasi mini amandine, prajitura de casa Alba ca Zapada si clasicul.


Platourile asortate cu prajituri , bomboane si produse de patiserie te ajuta sa-ti organizezi evenimentul usor si rapid. Platou prajituri portelan alb doua etaje margine colorata. Compozitie: portelan, metal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare