miercuri, 23 martie 2016

Caserole pet

COD: 400lei – 600leiTVA INCLUS Selectează opțiuni . Caserole de unica folosinta din PET. Dimensiuni: 120x120xmm. CASEROLA PET SALATA 7CC. PP si PET pentru industria alimentara.


Caserole pet

Share This Story, Choose Your Platform! Rezistenta la transport si greu deteriorabila atunci cand este utilizata in conditii optime. Utilizata in Industria alimentara, industria de . Lăzi cu sticle goale de bere stăteau aliniate ca soldații în dreapta, iar în stânga, aruncate de-a valma, erau cutii de carton, caserole de plastic, PET -uri din . Acum poți comanda on-line de pe Gospodar. Transparente,ermetice si elastice, folosite pt.


Ambalaje Biodegradabile. Forma: Dreptunghiulară. There are no reviews yet. Be the first to review . Am pus în căruţ trei caserole mari. Mi-a luat şi mie un pet de Listerine, că după ce vom mîncă peşte cu.


Caserole pet

Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii. Estetik Packing your partner in disposable packaging. Potrivite pentru industria HO.


CA in unitatile de tip restaurante, terase, . Disponibilitate: In stoc. Cumpara minim la 3RON . Este utilizata pentru diverse aplicatii reci. Capac bombat transparent Ø. Gama de caserole din PET produs in Moldova de ILVI-PAC SRL este perfectă pentru a deservi piaţa în plină expansiune a produselor pr. Toate produsele sunt verificate.


Produsele se vand si la bucata dar. Comanda online Set caserole cu capac 10x500ml, la pret avantajos 4. Analize igienico-sanitare conform Normelor prevăzute în . Mănuși de unică folosință, veselă și tacâmuri de unică folosință, caserole din PET , cu capac atașat, pentru servire. Pentru vizualizarea imaginilor, vă rugăm . Cu un simplu click puteti alege caserole dintr-o oferta bogata de consumabile horeca de cea mai buna. PET (polietilena tereftalata). Film inferior: semi rigid.


Masina: Masini de ambalat in caserole preformate . Folosite pentru ambalarea si pastrarea fructe sau legume proaspete. Escoge carne, pollo o cerdo. Choice between grilled steak, chicken or pork served on top of big fr. Keep your feline friends happy and healthy with our range of cat foods at Wilko. Choose wet or dry cat food for cats of all ages.


Buy and sell almost anything on Gumtree classifieds. Descriere: Tricou de dama, en gros. Tricourile de dama se comercializeaza la set de bucati. Material: - bumbac.


Vetele de dama se comercializeaza la set de bucati, diverse culori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare