miercuri, 2 martie 2016

Oala electrica de gatit

Cumpara oala de gatit electrica online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur simplu ! Multicooker cu gatire la.


Croc pot multicooker retro oala electrica slow cooker ceramica rosu. Oală de gătit electrica japoneză. Electrocasnice Aparate de. Ofera o metoda de gatire. Exista tipuri de oale electrice pentru gatit : slow cooker (denumit generic si Crock-Pot) si multicooker.


Despre multicookere am scris un articol pe care il poti. Ce este un slow cooker? HSCK-C35CR Slow cooker HSCK-C35CR Bucura-te de o mancare sanatoasa si gustoasa, dar si de . Gatitul nu a fost nicioadata atat de usor cum este acum cu oala electrica multifunctionala KitchenAid.


Cea mai versatila oala pe care o vei avea vreodata: oala pentru tipuri de gatit ! Disponibilitate: Stoc terminat. Căutați un nou vas electric în casa dvs. Alegeți vasele multifuncționale din oferta electronic-star. Aici veți găsi oale de gătit orez, pentru conservare și oale.


Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. După cum spuneam puțin mai sus, cea mai bună oală electrică trebuie să aibă și o putere ok, astfel încât să poată găti alimente gustoase și . Aparat de gatit orez si legume cu functia de mentinere la cald. Vas cu capacitate de 1. Cel mai mic pret si oferte speciale. Recipientul pentru gatire este antiaderent si detasabil. Informatii actualizate despre stoc si transport.


Vă prezentăm aparatul computerizat pentru preparat orez în care poate găti orice. După încheierea ciclului de gătit , vă păstrează în mod automat preparatele. W este ideala pentru a gati diferite preparate.


Pentru mai multe poze, detalii sau comanda intrati in privat Oala . L Slow Cooker cu cronometru digital. De acum nu trebuie să îți mai faci griji în ceea ce privește. AfiShop este o platformă online unde găsești obiecte de mobilier și decorațiuni pentru casă și grădină, de la mai mulți furnizori, la prețuri promoționale. Daca va place orezul si doriti un produs practic in casa dvs, nu ratati aparatul electric de gatit orez Geepas GS50!


Invitati familia sau prietenii dvs. Daca nu te-ai hotarat care oala electrica slow cooker se potriveste cel mai bine. Mancarea se va gati mai incet si inegal din cauza faptului ca temperatura nu . Aceasta oala de fiert este . Carcasa din otel inoxidabil, maner cu prindere usoara, capacitate . Alege stilul preferat de gătit , de la slow cooking la prăjit, gătit la aburi, înăbușit, copt. Mancare delicioasa gatita in casa, mai usor de pregatit cu oala multifunctionala Delimano in 1. Oala multifunctionala 18in1 . L, 2W, setari de gatit , vas de ceramica detasabil, Crem.


Unii botaniști preferă să fiarbă ușor plantele în ulei, timp de zile, la ̊C, într-o oală electrică de gătit lent (slow cooker). Când este gata, strecurați uleiul,. L, Capac sticla, Inox 1. Filtrează rețetele după produsul cu care pot fi preparate. Produs firma SC MarcoDora Impex SRL, electromd. Utilizarea de gătit capacitate: pentru un maxim de litru de orez nefiert.


Oala electrica de gatit

In Moldova oala electrica sub presiune se bucura de o mare popularitate. Producatorii au inzestrat acest aparat cu functia de gatire sub presiune. Este un fel de oală electrică ce gătește foarte lent mâncarea,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare