miercuri, 1 iunie 2016

Etajere candy bar

Etajere candy bar

Mobila - Decoratiuni Decoratiuni. Elegant suport pentru fructe si prajituri cu etajere - este un produs ideal pentru servirea prajiturilor, fructelor, sau a tortului la aniversari si petreceri. Preturi incepand de la numai lei. Disponibil doar pentru utilizatori.


Cod produs - SKU: WB 008. Poate fi folosita de asemenea pentru Candy Bar. Dimenisuni: Platou: diam. Fie ca doriti sa le folositi la ocazii speciale in casa, intr-un candy bar sau suporturi de prajituri intr-o cofetarie, etajerele de la Romantic Home ies in evidenta . Putem realiza decoruri folosind o multitudine de specialități dulci, expuse în vase specifice, platouri de sticlă, etajere etc. Modalitate de plată Candy Bar.


Pentru ca iubim dulciurile si mai ales sa le impartim cu cei dragi, am ales o colectie deosebita dedicata lor! Fie ca vorbim de mini prajiturele, cupcake-uri, . Se poate folosi pentru fructe, prajituri, candy bar , mini aperitive sau pentru diverse seminte, nuci,. Accesorii candy bar - piedestal masa - Kofi. Display candy bar cu etajere. Aflati informatii despre pret si . Bomboniera din portelan ideala pentru orice masa, candy bar sau bufet,.


Etajere candy bar

Personalizare etajere candy bar si vase de sticla cu cristale Swarovski. Orice obiect se poate personaliza cu cristale, asa ca ne-am gandit ca si . Nu sunt opinii ale clienților . Etajera TREES realizată de Atelier KIKU. Indiferent de numele folosit, “ candy bar ”, “bufet de dulciuri” sau “dessert table”, reprezinta cea mai ravnita parte a unui eveniment, mai ales de catre pofticiosi.


Pret lei impreuna sau lei bucata separat. Candy bar sau masa de dulciuri in timisoara include paravan de decor etichete personalizate cu numele poza sarbatoriturlui etajere de fructe boluri elegante de. Suport piedestal candy - bar SPEv 27.


Etajere candy bar

Preluat din traditia americana cake bar-ul ( candy bar ) este centrul atractiei unei. Punem la dispozitie etajere , tavi inox, boluri sticla pentru aranjamente ! Material: sticla si inox . Mobilier comercial sau urban din plexic: vitrine, etajere , mese de expozitie - Pupitre de. Set suport prajituri Candy Bar Cupola Vintage. Categorii: CANDY BAR , MASA SI BUCATARIE , Servire - Recipiente , Platouri Etichete: bucatarie , candy bar , etajera , etajera alba , etajera alba din sticla . Discutam si analizam orice idee Mai multe detalii la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare