miercuri, 24 august 2016

Friteuza profesionala preturi

Cumpara friteuza profesionala online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur simplu ! Fie ca iti doersti friteuza profesionala simpla pe gaz sau ca preferi o friteuza profesionala dubla electrica sau poate ca o friteuza automata este ceea ce s-ar. Utilaje profesionale restaurant de calitate la preturi competitive – cel mai facil mod . Descopera gama de echipamente si utilaje de bucatarie cu garantie inclusa.


Friteuza profesionala preturi

Fie ca îti doresti o friteoza profesionala electrica sau pe gaz, o friteuza de. Friteuze profesionale electrice pentru bucatarii gen HORECA la preturi avantajoase! Aparatura profesionala Horeca prin Risto Chef. Friteusa electrica cuve, capacitate 2x10Lt. Lt, realizata integral din inox, termostat de.


Friteuza inox electrica 2xlitri de banc profesionala. Va oferim echipamente bloc termic cu preturi mici si promotii la orice friteuza electrica, friteuza gaz si friteuza profesionala achizitionata. Linia Maxigel de friteuze . Pe Moratti gasiti o gama variata de friteuze. Echipamente la tarife avantajoase cu livrare rapida oriunde in tara. Caracteristici: - putere de 3. W - corpul, capacul si panou de comanda sunt . Easy Pro este o friteuza semi- profesionala , cu o capacitate mare de 3l, . Reduceri la toate produsele din categoria Friteuze.


Friteuza profesionala preturi

Structura: otel inoxidabil. Regiunea: Moldova: , Chișinău mun. Preturile produselor au fost actualizate la data de 2. Piese si accesorii friteuza , cos friteuza , rezistente, valva gaz minisit si novasit, termostate la Rovio Colection.


Capacitate maxima de ulei. Vand Fripteuza Profesionala Pret Second Hand pe Gaz . Oferte produse si servicii: friteuza profesionala. Altele Casa si Gradina , Fripteuza profesionala electrica Fripteuza cartofi. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru friteuza profesionala noua. Obtine pretul cel mai bun pentru friteuza profesionala noua.


Friteuza profesionala preturi

Dimensiune friteuza exterioara: 2x 4x 3mm. O friteuză profesională cu preț mai mare sau pur și simplu un model mai scump pentru acasă oferă și alte funcții utile. Profesioniștii știu: la noi găsești tot ce îți trebuie pentru restaurantul sau cantina ta, la prețuri foarte bune. Cauti cea mai buna friteuza profesionala ? Electrocasnice mici la preturi atractive de la premiumxl.


FRITEUZA PROFESIONALA BARTSCHER L (stare perfecta de functionare). Tip anunţ: Vân vânzare, se vinde. Produs oferit de firma Fortex International. Acum ore - Printre cele mai întâlnite echipamente de prăjire rapidă în ulei fierbinte pe care le întâlnim în unitățile fast food fixe și mobile, diversele modele . Pentru pretul produsului trimite un mesaj.


E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau . Filtra Pro este o friteuză semi- profesională ce dispune de tehnologia Cool Zone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare