marți, 2 august 2016

Set preducele

Set preducele

Set piese preducele pentru gaurit , Dedra. Preducele Buildxell - Nr. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Poansoane, punctatoare, . OUT OF STOCK Wishlist Comparare. Adaugă în coș Wishlist Comparare. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare.


Set de preducele din buc. Pentru gaurit piele, hartie, plastic. Alege dintr-o gamă variată de produse la . Depo materiale constructii. Pret competitiv si varietate, stocuri actualizate, calitate Made in Italy. K-1Set mini preducele profesionale pentru piele.


Osborne SUA, set preducele , preducele, set preducele pielarie, preducele pielarie, preducele . Acest set este foarte necesar celor care lucreaza cu fasii si curele in pielarie. Acestea sunt realizate din oțel de calitate superioară. Circular Punch Set to perforate leather and fabrics. We recommend o use under- pad to prevent from damaging.


Set accesorii pentru gaurire 3-12mm BGS 565. Conţine: un set de preducele ,. HRC) cu o toleranta maxima a. Brand-ul Gadget al Euromaster Import-Export SRL va oferă o gamă largă de unelte de mână si calitate la . Acest produs nu mai face parte din oferta shopexpert. Vă rugăm să navigați în meniul din stânga pentru oferta . Fabricat din aliaj de otel. Set poansoane, litere buc. Se livreaza in cutie practica, de plastic, care faciliteaza transportul si depozitarea.


Completează cele câmpuri. Sunt de acord cu Politica de confidentialitate. Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii. Specificatii: piese . Share with TwitterShare with . Echipamente pentru dotari ateliere.


Set preducele

Scule profesionale si hobby. Set preducele disponibil la Utilul. Durata de livrare: Termenul de livrare este de . Reduceri, promotii, oferte speciale la Unelte pe . Bolter online la un pret foarte avantajos si transport garantat oriunde in Romania. Prin achizitionarea acestui produs online,. Se poate folosi pe piele . Acasă Produse etichetate “ set preducele ”. Recomandă produsul Printează pagina.


Set cu preducele de dimenziuni diferite pentru realizarea gaurilor in carton sau piele. PREDUCELE - SET DIMENSIUNI. Include un maner si 6 . Material: otel echivalent OLC45. Sortare: Pret, Noutati, Nume.


Cutit perforator cu diametru de mm. Dicţionarul Român Explicativ. Găsește definiţia lui preducele şi sinonime în dicționarele româneşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare