joi, 8 septembrie 2016

Ascutitoare pentru legume

Cumpara ascutitoare legume online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur simplu ! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Impresionați-vă musafirii . Acum este mult mai usor sa va decorati antreurile cu spirale din legume. Preturi ascutitoare legume - Lista cu rezultate pentru ascutitoare legume. Este varianta mai mare . Compara preturi si oferte actualizate.


Ascutitoare pentru legume

Cu acest decorator pentru legume in forma de ascutitoare , puteti decoji si crea frumoase forme de legume (morcov, castraveți). Material: plastic, metal. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Bucătărie instrumente multifuncțională spirala legume Cutter Slicer cu cuţit ascuţitoare - vânzarea produselor din catalogul original chinez la prețuri scăzute. Rate in magazin, aprobarea . Descărcați această fotografie gratuită despre Morcov Ascuţitoare Coaja din vasta bibliotecă a Pixabay de imagini și clipuri video de domeniu public. Garantam autenticitatea! SET CUTITE,CURATITOR LEGUME SI ASCUTITOR STONE la pretul de 43. Poti plati in rate dobanda sau cu cardul bancar.


O lamă pentru decojirea legumelor şi strunjirea de benzi julienne, cealaltă pentru a face spirale. Lame de oţel inoxidabil de înaltă calitate, carcasă din plastic. Profita acum de ofertele speciale! Image may contain: food. No photo description available.


Achiziționați acum pentru bucătăria dvs. Ideal pentru a curăța . Ascutitoare - curatator legume ❗❗❗ lei. Spoho multi-funcţional uşor fructe legume spirala Slicer Cutter cu ascutitoare - vânzarea produselor din catalogul original chinez la prețuri scăzute. It is also perfect for cutting vegetables a. Descriere: Pentru a taia legume Julienne sau a face decoratiuni cu spirale.


Ascutitoare pentru legume

Puteti taia morcovi, ridichi, castraveti sau alte legume cu consistenta mai ferma. Cutit din inox cu lama ondulata pentru legume sau cartofi prajiti, cu. Storcator si feliator manual cu recipient gradat, capac si protectie degete, set in aparat de feliere tip spirala pentru salate, ascutitoare legume , Gusta, alb- . Curățătorul și tocătorul de legume în formă de ascuțitoare Bravissima Kitchen, foarte practic pentru a curăța legume lunguiețe mai rapid și mai comod: . Deco-razatoare marca Westmark oferita de KitchenShop. Acest dispozitiv este ideal pentru a curata rapid si comod morcovi sau orice alte vegetale de forma asemanatoare, ca de exemplu: castraveti, dovlecei, . Tip produs, ascutitoare.


Utilizat pentru, Universal. ASPEKT Ascuţitor cuţite. SKÄRANDE Ascuţitor cuţite. FACKELMANN ASCUȚITOARE DECOREAZA LEGUME ART. Preturi si oferta de produse din gama ascutitor legume din toate magazinele online din Romania.


Ascutitoare pentru legume

Aparat manual pentru pregatit spirale, girlande, felii din legume si fructe, cartofi spiralati, mere spiralat! Un set de ustensile de bucatarie pentru a curata, taia si orna legumele in forme creative, cu bun gust ca un adevarat profesionist. Karoto, ascutitoare legume.


Ascuţitoarea de legume poate fi folosită nu numai pentru morcovi, ci şi pentru orice alte vegetale de formă . O salată elegantă, ciorbă sau orice mâncare poate să fie acum mult mai aspectuoasă cu ajutorul feliatorului și. Potrivit pentru taierea unor cantitati mari de legume Orificiu mare pentru introducerea bucatilor mari cu diametru pana la Ø 1mm Orificiu mic pentru legume. Ascuțitoare spirală pentru legume - Julienne. Oferte produse si servicii: ascutitoare pentru legume. Articole din ascutitoare legume scrise de Idei Haioase.


Taietor si Curatator de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare