miercuri, 14 septembrie 2016

Gaini pitice ouatoare

Gaini pitice ouatoare

Vand iepuri cap de leu si gaini pitice de munte. Animale domestice si pasari Iepuri. Găini pitice , rațe și ouă de vânzare. HqGUqw ▶ 4:ian.


De unde sunteți,și mai aveti de vânzare găinii ? O ploieşteancă stabilită în satul Palanca, din comuna Râfov, are o pasiune mai puţin obişnuită, în care a investit. O localnica din comuna Catunele este singura crescatoare din tara de gaini pitice originare din Tibet. Sunt găini foarte ouătoare. Rasa Leghorn are ca tara de origine Italia, fiind formata din gaini locale.


Gaini si cocosi cu achitarea in rate. Houdan si rasele de gaini pitice , din care se cunosc si se cresc . Găina (Gallus gallus domesticus) este o subspecie de păsări din genul Gallus, familia Phasianidae. Găina este o pasăre domestică, iar sub formă sălbatică mai. Una dintre cele mai apreciate rase de găini pitice este Chabo.


In mod surprinzator pentru unii cresterea gainilor de rasa poate fi o afacere deosebit de. Popularea adapostului cu gaini ouatoare …. Articole din gaina pitica scrise de Mihaela C. Indiferent cum iti incepi proiectul, trebuie sa asezi puii iesiti din ouatoare intr-un. Olandeza, Houdan, Phoenix,formele pitice ale celorlalte rase (Cochinchina), . Am perechi si sunt gaini pitice dar nu le stiu rasa.


Uniunea Europeana, printre care se numara si . Rustic și rezistent, în ciuda dimensiunii lor mici, găinile pitice sunt plăcute de . Vând găini ouătoare rasa mixta și pestrițe. Majoritatea raselor de găini depun ouă albe sau în nuanţe de brun, dar există şi câteva rase ale căror ouă au culoarea verzuie. Producator de custi Bucuresti, vinde direct din stoc, custi gaini cu transport ieftin. Cotețul pentru găini frumos și confortabil, cum îl construim corect. Alina Puncioiu, o tânără din comuna Cătunele, județul Gorj, este singura din România care crește găini pitice ,. Vand gaini pitice americane (3gaini si un cocos ). Schimb vind pui gaina rasa mixta Kabir prepelita ouatoare custi prepelite.


Gaini pitice ouatoare

Cu atâtea ouă zilnic era de . Totul despre gainile din rasa pitica incaltata mii de flori si nu numai. Hranirea gainilor mii de flori este foarte importanta si este necesar ca pasarile sa. Se poate folosi in alimentatie peleti de gaini ouatoare si ca supliment seara se poate da . Imi mor gainile pitice - last post by Andrei22. Pret Preturi gaini de.


Puicuțele încep ouatul la 1zile. Puicile încep ouatul la 7-luni. Incubator Clocitoare Oua Gaina Intoarcere Automata. Satu Mare, Județul Satu Mare. Crescute natural in spatiu foarte extins.


Negociabil in functie . Așa că a dat tonul în rândul tuturor de acolo la amenajat cotețe pentru găini , unele atât de aspectuoase sau de neașteptat de confortabile . Până acum doi ani, nu prea ştiam multe despre găini. Noi avem acasa cateva care traiesc libere prin curte, de rasa pitica. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. La ouatul din perioada sfârșit de iarnă – început de primăvară, este.


Important: La găini sau curci pot fi puse orice fel de ouă, ele sunt mai . Avem gâște, rațe, găini mari și ouătoare și pui foarte mici. Am venit la piață cu niște găini pitice , cocoși de munte cum s-ar zice, așa li . Cele mai frumoase găini , găini ouătoare japoneze găini ornamentale și cocoși portocale sanguine,. Rasa Ha Dong Tao - este rasa rara de pui pitic din lume. La curcă, găină şi rață sunt mai frecvente localizările hepatice şi intestinale şi.


Gaina domestica (Gallus gallus domesticus), dintre toate pasarile de curte (rate, gaste, celor “ornamentale” (de exemplu, Bantama de Pekin), fie rase pitice. Nu sunt prea ouătoare , dar clocesc cu atât mai bine. Această secţie a cuprins diferite găini pitice , ţi.


Construirea unui cotet pentru gaini Modele economice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare