vineri, 23 decembrie 2016

Tava cozonac teflon

Tava cozonac teflon

Forma teflon pentru cozonac. Daca doriti ca painea, checul sau cozonacul pe care . Mobila - Decoratiuni Bucatarie. Cu suprafata anti-aderenta. Asigura o distributie excelenta a caldurii. Ideale pentru coacere rapida.


P Dacă nu ai forme de broșe, e bună și o tavă de cozonac sau una de tort. GarageMall la pretul PROMO de DOAR 194 . Se poate spala in masina de spalat vase. Poate fi utilizata ca tava pentru paine sau cozonac. Cozonacul nu se lipeste de tava.


Manere detasabile din silicon. Se afișează postările cu eticheta tava silicon. Tavi cozonac Teflonate Avand in vedere ca suntem producatori de Tavi cozonac. Material : Otel (carbon steel) cu acoperire antiaderenta( teflon ). Material Otel (carbon steel) cu acoperire antiaderenta( teflon ),. Matrita, tava , in forma de miel pentru drob, cozonac , chec, etc.


TAVA CUPTOR TEFLON 37X25. Tava cozonac teflon SWAN. Caracteristici : - Suprafata antiaderenta din teflon : - Dimensiune formei . FORMA TORT TEFLON CU BAZA DETASABILA. Este de preferat folosirea accesoriilor din silicon, teflon sau lemn. Nu tăiaţi sau porţionaţi preparatele direct in tavă.


Nu supraîncălziţi tava goală. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Tavi Teflon cozonac -Prompt-Cover ofera teflonarea tavilor noi, reteflonarea . Cand masurati tava pentru a-i stabili dimensiunile, masurati in. Ce tip de tava imi recomanzi sa cumpar pentru torturi si prajituri.


Tava cozonac teflon

In acest caz este bine sa asezati forma detasabila pe o tava de cuptor asternuta cu hartie de copt. Astfel nu va murdariti cuptorul si puteti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare