vineri, 30 decembrie 2016

Termocuverta pret sedinta

Termocuverta pret sedinta

Rezultatele de slabire prin impachetare la termocuverta pot sa fie si locale. Protocolul de urmat depinde de necesitatile fiecarui pacient – 2-sedinte pe saptamana. Vezi lista de preturi.


TRATAMENTE CORPORALE ▽. Preturi impachetari corporale Cluj. Impachetari corporale la super preturi. Aceste impachetari se realizeaza prin termoterapie, in termocuverta sau in tunel cu infrarosu. Anunturi termocuverta - termocuverta.


Termocuverta zone de incalzire,cu infrarosii-noua,direct importator. In cazul neprezentarii la sedinta (fara anuntarea din timp - telefonic) sedinta se . Durata sedinta - min. Fa-i un cadou: Peeling spa corporal, impachetare termocuverta , masaj de relaxare, masaj reflexogen, 29.


Sedintele de termocream se realizeaza in termocuverta sedinte de . Fiziolife Medica va propune pachete cu preturi avantajoase pentru. Pachet sedinte - pret redus de la 4ron la 2ron. Sub termocuverta - sedinta min. La tunel cu infrarosii . ELECTROSTIMULARE min, 3lei, 2lei (sedinte ). TERMOCUVERTA min, 3lei, 2lei (sedinte ). Masaj cu bete de bambus (min). Cauti o termocuverta la cel mai bun raport calitate- pret ? In cazul in care se restituie suma platita, sedinta efectuata va fi tarifata la pret de sedinta individuala.


Abonamentul de zece sedinte este valabil saptamani . Toate tipurile de abonament de gimnastica aerobica au sauna gratis. LISTA DE PRETURI MASAJ. Aveti si lista de preturi pentru serviciile oferite de Studio Mayo barbatilor:. Electrostimulare – termocuverta , minute, -tonifiere.


Termocuverta pret sedinta

Preț ședința RON (împachetarea de la genunchi pana sub sâni ) Iuliu . Masca cu Rassoul in termocuverta. Aromaterapie cu flori de portocal. Ultratone corporal min.


La Dreamline, pretul unei sedinte este de lei, iar sedinte costa . Este foarte importanta corelarea temperaturii din termocuverta cu gradul de. Se recomanda sa fie efectuat in cure a cate sedinte. Prima oara la Angel Rose? Vino sa ne cunosti, sa te informezi.


Termocuverta pret sedinta

BONUS - electrostimulari. După o şedinţă de de minute, vă veţi simţi ca o zeiţă! Se introduce in termocuverta sau in tunelul cu raze infrarosii, timp de minute. Body Matters este un centru de fitness și îngrijire corporală din Cluj, care folosește tehnologii inovatoare pentru a atinge obiectivele de performanță fizică. Gratie temperaturii ridicate din termocuverta , stratul adipos dispare rapid si metabolismul celular se intensifica.


Dupa a treia sau a patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase. Cea mov merge de minune intr-o sedinta de termocuverta. După prima ședință vă veți simți mai ușoară și primele rezultate vizibile se văd după numai ședințe intensive. Pentru lista de preturi , click aici . Cabinetul nostru vă oferă servicii de recuperare, profilaxie şi întreţinere prin intermediul unor echipamente performante şi moderne, de ultimă generaţie din . Drenaj limfatic la super preturi.


ABONAMENT MICRODERMABRAZIUNE ȘEDINȚE , 3lei. Prinde oferta cu pret avantajos si beneficiaza de impachetari la centrul Optim. O sedinta de electrostimulare dureaza de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati.


Bucura-te de: sedinte de impachetari la termocuverta cu solutii si lotiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare