luni, 13 martie 2017

Ceaun aluminiu

Ceaun aluminiu

Tefal A702S4Intuition Inox Set De Casseroles Tous Feux Dont Induction. Gamme Pro Set lot/ Batterie de Casseroles 12/14/16/18/cm Inox Induction. Material inox colorat cu capac din plastic. Dimensiuni caserole 10cm, 12cm, 14cm, 16cm, 18cmSe pot curata in masina de spalat . Cumpara Set caserole de Inox cu Capac Plastic Grunberg - Casa si Gradina de la elaReducere. Livrare rapida, sigura si ieftina.


Site de reduceri cu cele mai . Confectionat integral din inox , aparatul se curata si intretine foarte usor. Matritele nu sunt incluse in pret si se comanda separat. Folie recomandata: latime 150 . CASEROLA INOX +CAPAC 18X10. Disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, fiecare caserola Peterhof poate fi folosita pentru a servi sau depozita. Sufertas inox cuve albastru, Perseus.


Realizate din inox de înaltă calitate; Nu sunt compatibile cu gătitul la microunde și la gril; Neadecvat pt. Cod ForIT: 1403Cod produs: VN-MSF-3020-2. Cutie, caserola termos transport alimente set piese inox 14cm h16cm 1. Fotografia produsului: Vanora Caserola inox 3. Capac Sticla, PRIMO, are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare