vineri, 3 martie 2017

Oala multifunctionala delimano

Oala multifunctionala delimano

DELIMANO ELECTRIC PRESSURE MULTI COOKER 5L ENG. Manual cu instrucţiuni. Ați curățat oala înainte de a găti? Electrocasnice Aparate de bucatarie.


Datorita vasului cu strat ceramic, toate bucatele tale vor fi extrem de gustoase, și, în același timp, păstrează. Livrare in orice oras din Moldova! Vand oala delimano , in folosita singura data, cutie, accesorii, manual de instructiuni. Turnaţi ulei în vasul de gătit. Puneţi cartofii tăiaţi.


Oala reinventează secretul O cratiţă cu o capacitate sosurilor pline de savoare! Este multifunctional , are programe automate de gatit - Multicooker. Eu nu as avea curaj sa las oala pe plita cu inductie si sa plec de acasa.


Oala multifunctionala delimano

Vas multifunctional potrivit pentru aproape orice reteta . Oala cu manere si invelis ceramic pentru utilizare si curatare usoare. Detalii produs, descriere si. VAS MULTIFUNCŢIONAL IDEAL! Daţi oala la o parte şi amestecaţi maioneza. Din acest punct de vedere, un multicooker se aseamana cu o oala sub presiune, fiind insa mai potrivit pentru a prepara o reteta de la inceput si pana la sfarsit.


Masă de călcat multifuncțională. Regis Stone Copper Maestro. Constanta Constanta Telefon . Daca vrei un mod simplu si practic de a-ti. Oală delimano multicooker. Videos related to Oala.


Aici toate detaliile : links. Economiseste acum -6Lei. Delimano Brava Garlic Cutter.


Oala multifunctionala dispune de optiuni standar -moduri de preparare, -variante de alimente cu 50 . Syncro Clik este instrumentul special de la Zepter ce transformă vasul într o oală sub presiune de tehnologie superioară Utilizare multifuncţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare