miercuri, 31 ianuarie 2018

Ceaun emailat 40 l

Ceaun emailat 40 l

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si . Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. Cumpara ceaun l online pe eMAG. Capacitate : litri.


Ceaun emailat 40 l

Adauga in CosAdauga in Cos. Casa si gradina Articole. Gratare de la eGratare. Mâner: Mâner din fier lat galvanizat. Ceaune din fonta litri.


Intretineti corespunzator ceaunul de fonta si va veti bucura de el toata viata ! Materialul din care este confectionat este plastic, capacitate l. Acest produs nu mai face parte din oferta . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Ustensile gratar pe site. Uz Gospodaresc de la Gospomarket. Este ideal pentru isirile in aer liber cu. TAVA PENTRU FRIPT CARNE 40. Compania IKEA foloseşte module cookie pentru a ne îmbunătăţi serviciile pentru tine.


Ceaun emailat 40 l

Si alte dimensiuni: L , L , L. PreţRON Aparat pentru ascutit cutite Nou Peterhof Rosu Bucuresti, Bucuresti-Ilfov. Oala tip greu 15L,20L,30L, 40L. Honest General Trading practică. Cratita cu Coada Emailata Rosie, 0. Galeata cu Storcator pt Mop Ttm - Volul. Pret Magazin: , Lei.


Lighean plastic oval cu manere litri. Marimi Disponibile:20L, 30L, 40L ,50L. Alegeți o opțiune, 10L, 13L, 16L, 20L, 25L, 30L, 40L , 50L. SET RECIPIENTE PENTRU GĂTIT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare