marți, 16 ianuarie 2018

Gaini araucana sunphoto

Gaini araucana sunphoto

Salut, doresc sa cumpar gaini si un cocos Araucana din jud. Va rog trimiteti mesaj cu pret,culoare si localitatea. Istoria timpurie a Araucana nu este documentată, aceste păsări au fost văzute. Găinile care fac ouă vezi fac parte din rasa Araucana şi se mai numesc şi găini. In momentul pozari cateva dintre acestea nu.


Gaini Araucana Albastru. Araucana albastre; Cateva dintre acestea sant inca pui nematurizati. Animale domestice si pasari Pasari. Practic, găinile din rasa Araucana nu au coadă. Această rasă de găini nu are “ târtiță”, iar partea din spate este perfect dreaptă.


ARAUCANA CLUB ROMANIA has 16members. Acest grup este destinat exclusiv crescătorilor și iubitorilor rasei Araucana ! Prin urmare, nu vor fi aprobate. Fara nici o gluma, aceste oua provin de la gainile din rasa Araucana din Chile si sunt mult mai sanatoase pentru ca ne ajuta sa reducem . OFERTA DE OUA DE GAINI DE RASA 2018. Incepand cu data de 10.


Gaini araucana sunphoto

Rase de gaini combatante. Rasa Araucana , America de Sud+Filipine+Spania. Găsește rapid cele mai bune oferte pentru Matase japoneza gaini pe. Conchinchina brahma sultane matase japoneza alba si albastra poze pe romi72. Timisoara ieftine, vand gaini Timisoara cauta.


Cocos leghorn argintiu gaini leghorn argintiu tomcezar jpg 608x5Cocosului argintiu Download Image. Pret RON/buc; Adresa Galateni, judetul Teleorman; Tip animal gaini. Vand pereche gaini araucana.


Gaini araucana sunphoto

Gallinas de raza pita pinta . Pui Araucana gaini care fac ouale verzialbastrui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare