luni, 6 august 2018

Friteuza dubla pe gaz

Friteuza dubla pe gaz

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Fie ca îti doresti o friteoza profesionala electrica sau pe gaz , o friteuza de banc, friteuza simpla sau dubla sau poate o friteuza cu dulap închis ori suport, . Masina de gatit cu patru arzatoare si cuptor, constructie inox, alimentare gaz natura. Risto Chef comercializeaza intreaga gama de friteuze electrice si pe gaz cu dulap, friteuze simple si duble cu dulap. Friteuze pe gaz cu dulap sau cadru deschis.


Friteuza dubla pe gaz

Friteusa dubla , gaz , seria 70 Trendy Line. Comanda acum friteuza profesionala electrica si pe gaz disponibile pe bilancia. EUROCHEF MAXIFRY KLfriteuza automata dubla. Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul potrivit . Produsul pe care il ravneai.


Optiune de cautare anunturi. Dimensiuni: 6x 6x 6mm. Plan de lucru confectionat prin ambutisare din inox AISI 304. Cuve confectionate din inox AISI 3dotate cu robinet de scurgere amplasate sub cuve.


Fabricata din otel inoxidabil. Cuva in forma V din otel inoxidabil. Arzatoare pozitionate pe exteriorul cuvei. Realizată integral din inox, dotată cu cuve din inox prevăzute cu coșuri din plasă de inox. Vezi mai multe anunturi din Firme . Fiind realizata din inox.


Otel inox AISI 3cu grosime mm Include furtun de gaz . FRITEUZA ELECTRICA COVRIGI, LANGOSI , GOGOSI. Termostat cu valvă de siguranţă. Vitrină frigorifică 2l, . Corp inox -Doua bazine de litri -Robineti de scurgere -Tara de origine Olanda. L cu robinet si cos mare.


Fierbatoare paste electric. Control termostat, termostat de siguranta, si lumina de . V, Capacitate cuva: 10+litri, Capacitate ulei: 8+litri, . An fabricatie 200 echipat cu rotisoare profesionale (Ubert), plita dubla neted striata pe gaz , frigider profesional sertare separate, friteuza dubla 12+litri, . Masina de spalat pahare si farfurii mici bet Masa inox masa Marmita pe gaz cu incalzire indirecta. Aragaz Profesional Ochiuri Nou pe gaz Aragaz Profesional cu ochiuri.


Pret= 2Euro; -Gratar gaz neted si striat d banc, dim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare