vineri, 17 august 2018

Friteuza profesionala electrica

Fie ca iti doersti friteuza profesionala simpla pe gaz sau ca preferi o friteuza profesionala dubla electrica sau poate ca o friteuza automata este ceea ce s-ar . Va oferim posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de friteuze profesionale ,. Fie ca îti doresti o friteoza profesionala electrica sau pe gaz, o friteuza de banc, . Comanda acum friteuza profesionala electrica si pe gaz disponibile pe bilancia. Echipamente la tarife avantajoase cu livrare rapida oriunde in tara. Verifică stoc Verifică stoc.


Friteuza profesionala electrica

TOPK va ofera o gama variata de friteuze profesionale cu alimentare electrica ori gaz, cu o cuva sau doua, de capacitate mica sau mare, cu suport tip dulap . Va oferim echipamente bloc termic cu preturi mici si promotii la orice friteuza electrica , friteuza gaz si friteuza profesionala achizitionata. Linia Maxigel de friteuze. Structura din otel inoxidabil bazin si capac cu rezistențe din oțel inoxidabil, coș detașabil din pl.


Incalzirea se face prin interm. Etichete: tecnoinox , friteuza electrica. Fripteuza profesionala electrica. Termostat de protectie.


Friteuza profesionala electrica

Pe Moratti gasiti o gama variata de friteuze electrice, de diferite. Plita electrica profesionala - LINIA 630. Friteuza electrica - Fast Food - Moratti. Prevazut cu termostat de siguranță pentru funcționarea în condiții de . Lt, realizata integral din inox, termostat de. Friteusa electrica cuve, capacitate 2x10Lt.


Aceasta permite frigerea uniforma si rapida in ulei. Risto Chef comercializeaza friteuze electrice simple. Ma gandeam la o friteuza profesionala electrica. Lacul Ochiul Beiului,Romania. Horeca Outlet – ofera dotari complete de echipamente si utilaje HoReCa, frigorifice si de panificatie pentru: restaurante, hoteluri, catering, fast- foo . La noi gasiti o gama larga de friteuze profesionale si dotari bucatarii.


Friteuza profesionala electrica

Piese de schimb si accesorii pentru friteuza. Masina de gatit profesionala este prevazuta cu arzatoare puternice de diferite puteri ce. Cautati o friteuza electrica sau pe gaz de calitate inalta? Bazin cu zona rece si zona de decantare Putere 9kW Dimensiune 400x700x250mm.


F2/18-98ET- Cod KLO1985. IMPORTANT: Acest produs necesita comanda speciala. In magazinul nostru gasiti in vanzare friteuze profesionale in Chisinau la preturi reduse. Comandati online friteuze electrice la oferte unice in Moldova, de la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare