marți, 25 decembrie 2018

Storcator de legume tari

Puterea motorului este recomandata pentru fructele si legumele tari , facand . Caracteristici cheie ‎: ‎Sistem anti-alunecare Sist. Functie Reverse, Tub alimentare mm, . Protectie motor: auto-oprire. Cauti o oferta buna la storcatoare de fructe si legume ? Descopera gama de storcatoare prin presare lenta: slowjuicerele Bosch. Cum alegi cel mai bun storcator de fructe si legume cu presare la rece?


Storcator de legume tari

Poate presa foarte usor atat fructe si legume tari cum ar fi morcovii, sfecla, cat si . Alege cel mai bun storcator de fructe si legume in functie de caracteristici si de. De asemenea, aceste storcatoare de legume si fructe va ofera posibilitatea. Electrocasnice Aparate de bucatarie. Bucuresti, Sectorul Ieri 17: . Daca vei stoarce doar fructe si legume moi sau te vei axa si pe fructe si legume tari.


Catalogul magazinului on-line BOMBA va permite sa alegi storcatoar de fructe- legume pentru toate gusturile, calitate inalta cu livrare si garantie, puteti face . Storcator de citrice – Gandeste-te ce vei stoarce cu el. W care au puterea de a stoarce chiar şi fructele şi legumele tari. Acest storcător este potrivit pentru a procesa atât fructe și legume moi. Poate procesa atat fructe si legume tari cat si pe cele moi;. Daca ati decis sa achizitionati un storcator de legume si fructe, in primul rand ar.


In catalogul magazinul online de electronice si electrocasnice, Enter, gasiti cea mai variata gama de storcatoare de fructe si legume , la preturi avantajoase . Ideal pentru sucuri proaspete, mousse, pastă de fructe și cocktail. Potrivit pentru fructe și legume moi (afine, zmeură, căpșuni) cât și pentru fructe și legume tari (sfeclă roșie, nap, ghimbir), ierburi, varză, . Fructele și legumele tari (morcov, cartof, sfeclă, spanac, etc.) trebuie tăiate în bucăţi de 2. Viteza ‎: ‎Viteza redusa rpm Alte functii ‎: ‎Actiune reversibila, functie antiscur. Are două niveluri de viteză: pentru a obține suc din fructe tari și moi.


Pulpa intră automat într-un recipient special . Include frunze, legume verzi și fructe lemnoase în băuturile tale. Un storcător pe care îl poţi clăti sub jet de apă. De la fructe moi până la legume tari. Care este diferenta dintre un storcator si un blender?


Sunt masini universale, eficiente la totul, de la fructe la legume tari si verdeturi cu frunze . Ca sa-l obtii insa, ai nevoie de un storcator de fructe si legume puternic. W, trepte viteza, argintiu - negru la pretul de 721. Trepte de viteza ‎: ‎Capacitate recipient pulpa (l) ‎: ‎Capacitate cana suc (l) ‎: ‎1. Prepară sucuri sănătoase delicioase din fructe moi şi legume tari.


Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, . Prepara sucuri sanatoase delicioase din fructe moi si legume tari. Storcător de fructe şi legume alb. Fructe și legume moi și dure, grâu, nuci și boabe de soia. Trei viteze selectabile pentru fructe şi legume tari şi moi.


Recipient mare pentru reziduuri, detaşabil, cu o capacitate de litri. Pentru a procesa fructe tari si legume. Depozitare usoara: Compartiment . Un ghid practic cu sfaturi pentru alegerea unui storcator de fructe si top 10.


Atunci când vorbim despre fructe sau legume , vorbim totodată despre . Acesta este un storcator cu gura mare de alimentare (deci cu gatul lungit), preferat de. Hard este potrivita pentru legumele tari precum morcovul sau sfecla. Insa, cum este specificat si pe aparat, sfecla, morcovul si alte legume tari.


Storcator de legume tari

Storcatoare de fructe si legume la cele mai mici preturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare