vineri, 28 decembrie 2018

Tefal vc140131

Convenient Series TEFAL : Compact Storage Easy to use. Unsubscribe from Nina Nina? PcOne magazin online preturi . Datorită dimensiunilor . Aparate de gătit la aburi (electric) de la 9lei în magazin online PandaShop. Mechanical timer for 60 . S příkonem 9W je parní hrnec Tefal silným bojovníkem za zdravou výživu. Capacitate coşuri, l. Recipient pentru orez, este.


Alimentare cu apă, este. Tip de gestionare, mecanic. Dále disponuje časovačem a funkcí . Zobacz inne Parowary i kombiwary, najtańsze i najlepsze oferty. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Pre chutné a zdravé pokrmy každý . Parný hrniec, príkon 9W, celkový objem l, timer min.


Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie Tefal. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Parné hrnce umožňujú zdravšiu alternatívu prípravy pokrmov pri jednoduchom použití mechanického časovača.


Tefal vc140131

Výhodou sú odnímateľné mriežky s kapacitou 6l. Huge range of Home Essentials to choose from and Next Day Delivery available. Garancia, év garancia.


Parní hrnce umožňují zdravější alternativu přípravy pokrmů při jednoduchém použití mechanického časovače. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Parné hrnce. IHNEĎ K ODOSLANIU u vás už 26. Parní hrnec Tefal pro snadné, rychlé a hlavně zdravé vaření v páře. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Tefal vc140131

Záruční a pozáruční servis. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! A terméket a hivatalos, magyarországi Tefal képviselet teljes támogatásával és. Dál už hledat nemusíte! Pároló edények száma (db), 2. Teljes űrtartalom (l), 6. Recyklační poplatek, bez DPH: 2. Wejdź do naszego sklepu!


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Cel mai mic pret si oferte speciale. Informatii actualizate despre stoc si transport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare