marți, 5 februarie 2019

Oala sub presiune tefal 8l pret

Oala sub presiune tefal 8l pret

Cumpara oala sub presiune tefal online pe eMAG. Secure neo este oala sub presiune extrem de sigura ce ofera functii de. Tefal Secure Neo, 8l. Află cum poți prepara o tocană marocană condimentată și delicioasă în doar de minute cu oala sub.


Oala sub presiune tefal 8l pret

In pret este inclus si un cos din otel inoxidabil pentru gatit la abur. Casa si gradina Articole menaj. Mese creative in cateva minute cu Secure NeoNoul Secure Neo. Comanda Online cu Flanco. Cu coș cu abur Potrivit pentru spălat în mașina de spălat vase Made in France.


Pe site sunt prezentate fotografii, specificatii, prețuri , comentarii ale clienților și instrucțiuni. Disponibila in variante de capacitate: 4l, 6l sau 8l. Cu un raport excelent calitate- pret acest set de oale sub presiune este ideal pentru . Lamart, o oala sub presiune din inox, are un pret mic cu toate ca este un produs bun.


Vezi mai jos poze ale produsului. Preţ : 3Lei TVA Inclus . Vezi cand a fost verificat ultima data pretul de pe site-ul respectiv. OUMBÄRLIG Set vase piese. VÄRDESÄTTA Oală sub presiune.


Oale sub presiune cu reducere si livrare gratuita din stoc. De cât sa cumpar oala sub presiune : 6L - 7L - 8L ! Oala sub presiune Zanussi, L , Inox. Sursa de caldura: toate nivele de presiune de gatit capac din sticla termorezistenta.


Oala sub presiune tefal 8l pret

Categorie: Preparare si servire. Pretul include TVA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare