marți, 26 februarie 2019

Oala sub presiune zilan

Oala sub presiune zilan

Găsești mai mult decât crezi - eMAG. Daca vrei sa cumperi o oala sub presiune pentru avantajele pe care ti le ofera, atunci vezi care sunt sfaturile pe care noi ti le oferim. Casa si gradina Articole menaj.


Oala sub presiune zilan

Toate acestea sunt completate de pretul de vis pentru o oala sub presiune de 7l! Nu mai stati pe ganduri! Cum alegi cea mai buna oala sub presiune? Dimensiuni: înălțime: cm. Oala presiune litri Zilan.


Poti plati in rate dobanda sau cu cardul bancar. Poate fi spalata fie manual fie in. Oale sub presiune de la 4lei în magazin online PandaShop. Material otel inoxidabil ( 18/), capacitate Litri, manere din inox, capac din inox cu maner si siguranta.


Oala sub presiune zilan

Disponibilitate: În Stoc Detalii livrare: 2-5 . Set oala sub presiune ZILAN ZLN-00Reducere. Caracteristici: Capacitate: L Material: Otel inoxidabil Manere rezistente. Ce caracteristici si functii poseda oala sub presiune potrivita?


Citeste ghidul nostru . Dacă in partea de sus scapa aburi , lasati sa se răcească si controlati inelul . Oală sub presiune cu capac de sticlă suplimentar l Allegro,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare