luni, 30 martie 2015

Card avantaj media galaxy

Card avantaj media galaxy

Carduri de credit cu dobanda. In magazine 1 2 rate. Online 1 2 rate. Alege dintr-o gama variata de produse IT, electronice, electrocasnice, gaming si . Bucura-te de Black Friday de Vara pe.


Campania este valabila doar in perioada - august. Vino in orice magazin Altex sau Media Galaxy si alege-ti produsele dorite. Cu eCREDIT ai numai avantaje.


Programul de plata in rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank este disponibil pentru . CardAvantaj in perioada 24. Te bucuri de toate avantajele unui card standar și în plus ai și alte beneficii . Mediagalaxy si Cardfinans Avantaj. Prin Cardfinans Avantaj ai Rate cu dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie. Investitii Esti in cautarea acelui avantaj care sa adauge valoare banilor tai? Informeaza-te despre cum functioneaza un card de credit si asigura-te ca-l.


Vezi lista cu magazine partenere Optimo Card din apropierea ta si profita de cele mai bune. Găseşte pe harta noastră magazinul care te interesează! Plăteşti cu Bonus Card , online sau offline, şi te bucuri de rate fără dobândă.


Promotii Promotii Mastercard Descriere produs Avantaje Procesul de aplicare. Accesezi bani de pe cardul UniCreditCard usor, alimentand cu pana la din. PROMOTII CUMPERI IN RATE DIN ALTEX SI MEDIA GALAXY SI POTI SA . La sediul SC Activ Invest SRL sau la unul din showroom-urile Samsung Plaza,. Card Avantaj , emis de Credit Europe Bank (maxim rate fara dobanda).


Acestea sunt disponibile clienților posesori de card BRD Finance:. BRD Finance, Carrefour, Altex, MediaGalaxy , Bani doar Bani, Real, Praktiker, . Ne găseşti şi în Social Media.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare