joi, 12 martie 2015

Tefal multicooker 8 in 1 retete

Multicooker în TEFAL : Aparatul pentru prepararea orezului în care răspunde nevoilor dumneavoastră zilnice, de la cereale la orez. Am sunat la reprezentanta, mi-au dat cateva retete si au spus ca netul abunda. Unităţile de măsură aplicate în reţetele culinare: lingură = ml, linguriţă. Pește și fructe de mare. Portii: Timp de preparare: sub minute.


Tefal multicooker 8 in 1 retete

Timpii de gătire indicați în fiecare rețetă sunt aproximativi, timpul real de gătire putând. Tefal -în- Multicooker are o întreaga serie de functii: este o oala sub presiune care face mult mai mult decat a gati orez. In primul rand pornim aparatul Philips Multicooker , selectam din meniu. Magazine şi preţuri - Vase electrice Tefal RK302Ede la RON!


Reteta -vita-cu-orez-si-curry-3. DaAlte retete :Orez alb Orez rapidOrez brunCerealeFulgi de ovazGatire. Un astfel de aparat este perfect nu numai pentru a prepara o reteta in scurt timp,. Asadar, inainte de se intreba, unde gasesc un multicooker Tefal la un pret bun.


Celor care doresc sa achizitioneze cel mai bun. Ofera posibilitati diverse de preparare, datorita celor programe incorporate. Free delivery and returns on eligible orders.


Buy Tefal RK302EMulticook 8-in- Multicooker , Silver at Amazon UK. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Download hier gratis uw Tefal RK3- in handleiding. Pahar pentru masurat, Carte de retete Caracteristici tehnice Putere (W) 600 . MANUAL DE INSTRUCȚIUNI. Dacă în vas aveți mai puțin de cești de orez, orezul fiert va avea gust și.


Tefal multicooker 8 in 1 retete

Preparați carne, fructe de mare, legume, cartofi și deserturi după rețete proprii. Transferați totul în Delimano multi cooker și turnați peste supa și fasolea. Gatitul “la foc mic” un un aparat tip slow cooker sau multicooker iti poate.


Ce retete pot gati cu un slow cooker? De ceva timp cochetez cu ideea de a cumpara o astfel. Tefal ne prezintă o nouă soluţie pentru pregătirea meselor savuroase și sănătoase pentru întreaga familie are acum o singură soluție simplă: . Cativa cartofi albi pregatiti in aparatul de gatit cu aburi peste care se arunca o legatura de . Philips iti aduce o colectie de retete culinare simple, ce vor face din tine un masterchef. Rețetă chec cu lămâie și stafide. Chec cu lămâie şi stafide.


Durată de preparare: m. Un meniu foarte intuitiv va va ghida pas cu pas pentru a gati tot felul de retete. Devino maestru al gatitului sub presiune cu oala sub presiune Delimano extrem de sigura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare